Vil du gæsteblogge for LOVEBOOKS?

LOVEBOOKSBanker dit hjerte også en smule hurtigere, når Mr. Darcy bliver nævnt? Har du også forelsket dig i Stephenie Meyers vampyrbøger eller Danielle Steels klassiske kærlighedsromaner? Elsker du at læse kærlighedsfortællinger – og vil du gerne dele din læseglæde og dine læseoplevelser med andre? Så læs med her.

På lovebooks.dk kan du læse om romantiske bognyheder, read-alongs og få gode boganbefalinger fra LOVEBOOKS-redaktionen. Du kan også klikke ind på vores gæsteblog for at læse boganmeldelser og sjove læsebetragtninger, som er skrevet af frivillige bloggere. Vores gæstebloggere er begejstrede læsere, der elsker at tale om kærlighedsbøger.

Hvis du har lyst til at anmelde kærlighedsromaner eller skrive om bogrelaterede emner, kan du blive gæsteblogger på lovebooks.dk. Send en mail til lovebooks@lrforlag.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvilke genrer du elsker at læse. Vedhæft gerne en lille smagsprøve på et blogindlæg eller fortæl os, hvilken slags blogindlæg du brænder for at skrive.

Vi glæder os til at høre fra dig!Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address