Vidunderlig, forunderlig, forårssød!

Den franske nationalmelodi spiller efterfulgt af det bløde og melodiske “love, love, love”. For helt perfekt er det nemlig, at Anna og det franske kys er den første LOVEBOOKS-titel, når LOVEBOOKS-mottoet er: “All you read is love“. For Anna og det franske kys er indbegrebet af kærlighed.

Anna og det Franske Kys

Hvem har ikke lyst til at rejse til Paris og møde den store kærlighed? Det er i hvert fald ikke Annas plan, da hun ufrivilligt bliver sendt til frankrig for at gå på den Amerikanske Skole i Paris langt væk fra sit hjem, sine venner og drengen, der endelig er begyndt at lægge mærke til hende. Men inden længe møder Anna nye venner og ikke mindst den smukke og charmerende Étienne St. Clair …

Allerede titlen på bogen stråler af kærlighed og sødme og fylder luften med romantik. Da jeg satte mig til rette med en kop varm kakao og Anna og det franske kys i hånden, var jeg pludselig er pludselig i Paris, hvor duften af nybagt brød og søde kager fyldte næsen.

Stephanie Perkins’ sprog er både let og flydende, så man flyver bare lige igennem bogens sider. Det blev ofte til sene nattestunder med bogen, fordi jeg bare ikke kunne give slip på det forførende Paris. Jeg kunne ikke lægge bogen fra mig, og efter “bare et kapitel mere” tvang jeg nærmest mig selv til endelig at lægge mig til at sove. Anna og det franske kys er virkelig en ægte pageturner.

Jeg er vild med Stephanie Perkins smukke og dejlige verden, som hun skaber med sine søde karakterer, der er helt nede på jorden. Anna var bare helt vildt skøn. Jeg relaterede meget til hende på så mange måder, da hun er så normal, stille og rolig, og så alligevel sin helt egen. Anna har desuden en passion for film, og i løbet af bogen ser man hende vokse op, og gå igennem problemer og den første svimlende forelskelse.

Inden jeg læste bogen, havde jeg set så mange kærlighedserklæringer til Étienne, men jeg kunne ikke helt forstå, at man kunne elske en karakter SÅ højt på den måde. Men jeg må nu erklære, at det kan man! Étienne St. Clair varmede mit hjerte og fik mig til at smelte. Han er charmerende og super sød. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg i løbet af bogen har udbrudt: ”Jeg vil have en Étienne” eller ”Åh, hvor jeg ville ønske Étienne var min!” Han er en drøm, helt perfekt og så umådeligt dejlig!

Forfatteren Cassandra har sagt følgende om bogen: ”Fanger virkelig følelsen af at være forelsket” – og jeg kunne ikke være mere enig! Jeg elskede bogen fra start til slut. Den var både sød og sjov. Jeg grinede, og jeg græd. Jeg føler mig helt forelsket i Paris, i Étienne og ikke mindst denne bog.

Rikke Udall-Ekman er gæsteblogger på LOVEBOOKS og deler til daglig boganbefalinger på sin Instagram-profil @booknerdis.

About Rikke Uldall-Ekman

Gæsteblogger. Deler til daglig boganbefalinger på sin Instagram-profil @booknerdis


Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address