Vær med i vores read-along og spred lidt #KinsellaKærlighed

I sidste uge udkom Sophie Kinsellas nyeste bog Shopaholic stiler mod stjernerne, som er det syvende bind i serien om den elskede shopaholic, Becky Bloomwood. I weekenden gæstede Sophie Kinsella desuden BogForum og fortalte begejstrede fans om Beckys seneste eventyr.

Her på LOVEBOOKS-redaktionen har vi glædet os til at læse den pinke bog, lige siden vi hørte om den første gang. Vi har kigget på den med inderlig længsel og glædet os til at bladre i den. I dag slår vi op på første side – og vi inviterer dig til at læse med.

kinsellakærlighed

Vær med i LOVEBOOKS’ read-along af Shopaholic stiler mod stjernerne og læs bogen sammen med os og andre Kinsella-fans. Read-along er en slags læseklub på Facebook og Instagram, hvor vi deler vores yndlingscitater, kommentarer og tanker, mens vi læser.

Brug de to hashtags #KinsellaKærlighed og #Lovebooksdk på Facebook og Instagram til at dele din læseoplevelse med andre læsere.

Vores read-along har sin officielle start i dag og varer hele måneden ud. Der er konkurrencer og præmier til deltagerne hele måneden, og allerede nu kan du være med i konkurrencen om et signeret eksemplar af Shopaholic stiler mod stjernerne på vores Instagram-profil

Vi glæder os til at dele en god læseoplevelse med dig!Et svar til “Vær med i vores read-along og spred lidt #KinsellaKærlighed”

  1. […] bind i serien om den elskede shopaholic Becky Bloomwood, som LOVEBOOKS i øjeblikket arrangerer en read-along […]

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address