Tror du på kærlighed ved første blik?

Vi ser det igen og igen på skærmen. Vi læser om det i bøgerne. Og hvis vi er rigtigt heldige oplever vi det måske selv et par gange i vores liv: Et skelsættende første møde med en person, der kommer til at betyde så meget mere, end man selv havde forventet.

Meget er blevet sagt om kærlighed ved første blik, og uanset om man tror på fænomenet eller ej, er der alligevel noget tiltrækkende ved idéen. At opleve tiden stå stille, imens man kigger en anden person dybt i øjnene og bare ved, bare kan mærke med hver en fiber af sin krop, at det her er en person, man kan komme til at elske. Eller som man måske elsker allerede.

Måske er kærlighed ved første blik en utopi. Og dog – for al kærlighed begynder jo med et møde og et blik.

Sådan er det også for Callum og Lilah, der tilfældigt render ind i hinanden på færgen fra Sydney til Manly. Lilah er en miljøretsadvokat der har smidt stilletterne, og da Callum løfter blikket fra hendes fødder til hendes ansigt bliver han øjeblikkeligt interesseret – og måske endda forelsket. Lilah er en pertenligt og hård kvinde, der ikke lade sig mærke med hans opmærksomhed. Og dog kan hun alligevel ikke sige nej, da han inviterer hende på date. Hun tager med ham – og deres liv forandres for altid.

“Det var sådan, vores øjne mødtes. Og det var i dét øjeblik, jeg forelskede mig i hende – så måske var det faktisk kærlighed ved andet blik.”

Uanset om du tror på kærlighed ved første blik eller ej, skal du læse Mig uden dig. For ud over at være svimlende romantisk og hjerteflimmersfremkaldende, er bogen også fyldt med betragtninger om livet og dets skyggesider. Mig uden dig er en bog om at miste, om at kæmpe og om at elske. Den vil røre dig til tårer – og måske lokke dig til at tro lidt mere på kærlighed ved første blik …


migudendig

 

Mig uden dig er en ægte kærlighedsroman om både det smukke og det svære i livet til alle, der elsker Jojo Moyes, Dave Nicholls og Nicholas Sparks.

Callum arbejder for et stort pr- og marketingfirma i Sydney og tager hver dag færgen fra storbyen hjem til Manly nordpå. En dag på færgen falder han i snak med Lilah, en engageret jurist og miljøforkæmper, og deres første møde udvikler sig hurtigt til en stormfuld forelskelse. Ingen af dem tror på kærlighed ved første blik, men de klikker bare. Lilah forsøger dog først med alle midler at kæmpe imod. Hun opfinder den ene undskyldning efter den anden for ikke at lade følelserne tage over, men til sidst giver hun efter og lader kærligheden skylle ind over sig.

Alt ser lyst ud, og deres forhold bliver stærkere dag for dag. Men så en dag kan Lilah ikke længere ignorere de små sygdomstegn, hun har frygtet og holdt hemmelige for Callum …

Bogen udkommer d. 5. februar, og du kan forudbestille den her.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address