Torsdagsbattle: Team Edward eller Team Jacob?

Det er efterhånden længe siden, jeg læste Twilight-serien for første gang. Jeg tror, jeg var 16 år gammel, da jeg første gang stødte på Stephenie Meyers fantastiske bøger, og på trods af en tidlig skepsis blev mit hjerte fuldstændig overvundet af de glitrende vampyrer og den spirende forelskelse. Jeg tog bøgerne med mig overalt, og jeg brugte hvert ledigt øjeblik på at læse. Jeg slæbte endda Formørkelse med mig i skole og læste i den, når klokken ringede til pause. Jeg var besat.

Og jeg var ikke kun besat af bøgerne. Jeg var også besat af mændene i dem.

edward cullen twilight tusmørke loveboks

Jeg har altid været en Edward-pige. Det var Edward Cullen, der vandt mit hjerte med hans søde ord og hans jalousi. Jeg drømte om at være Bella og blive beskyttet og elsket af vampyren med de intense, ravgule øjne. Min forelskelse blev ikke kureret af at se filmen, for Robert Pattinson spillede rollen så godt, at jeg kun faldt yderligere for den perfekte Edward.

Jacob Black Edward Cullen Formørkelse Lovebooks

Men så dukkede Jacob Black op i filmene uden bluse og med alverdens charme. Trekantsdramaet spidsede til, og ligesom Bella blev jeg mere og mere splittet mellem de to fantastiske mænd. Det var svært for mig at vælge. Og selv i dag kan jeg tøve en smule mellem Team Edward og Team Jacob …

… Lad os afgøre diskussionen én gang for alle. Er du på Team Edward eller Team Jacob? 

Edward Cullen Jacob Black Twilight tusmørke lovebooksEt svar til “Torsdagsbattle: Team Edward eller Team Jacob?”

  1. Nina siger:

    Edward! For at være helt ærlig så har jeg aldrig set fascinationen ved Jacob, da jeg synes, han er lidt lillebror-irriterende. Giver det mening? Men hvis jeg skal være helt helt ærlig, så er jeg Team Jasper ;)

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address