To (tre?) sider af samme sag

Anna og det franske kys stephanie perkins lovebooksIndtil videre har jeg kun læst Anna og det franske kys og Lola og naboens søn af Stephanie Perkins. Men jeg ser meget frem til at få fingre i Isla og jagten på lykke senere på året. Jeg har nydt at læse de to første i serien, og jeg har allerede genlæst dem flere gange. De er nemlig den slags bøger, der suger dig ind i deres univers med det samme, og som efterlader dig med et smil på læben. Så naturligvis glæder jeg mig til den tredje bog i serien, som jeg håber, har den samme effekt på mig. En anden ting jeg glæder mig til er at se, om den tredje bog følger samme røde tråd som Anna og Lola. Her mener jeg ikke kun med karaktererne og stederne, der går igen. Det ved jeg finder sted. Jeg kan nemlig godt huske, at jeg er stødt på Isla før.

I løbet af Anna og det franske kys og Lola og naboens søn lærer de to hovedpersoner en ting, som vi alle lærer på et eller andet tidspunkt i livet. Nemlig at alt ikke er sort og hvidt eller rigtigt og forkert, men at der kan være flere sider af samme sag. I løbet af bøgerne opdager Anna og Lola, at en historie har flere sider, og at det med at have ret ikke altid er så lige til, som man måske går og tror.

Jeg synes, det er imponerende, at Stephanie Perkins formår at inddrage det i to bøger, der er så forskellige. Og den åbenbaringen om, at man ikke altid har ret, er noget som vi alle indser før eller siden, så det giver også rigtig god mening, at to så forskellige piger i to så forskellige bøger går igennem den samme udvikling. Derfor er jeg spændt på at se, om Isla kommer til at gøre dem følgeskab i den udvikling.

Derudover er jeg bare spændt på at møde Isla og finde ud af, hvem hun er, mens jeg dykker ned i Stephanie Perkins univers. For det er et univers, jeg holder meget af, da bøgerne om Anna og Lola altid fylder mig med kærlighed.

 

 

 

 

Nina Sanderhoff Hansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS.

 

 Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address