TBR Challenge #1

Det er nok enhver bogorms største problem. Der er så mange gode kærlighedsbøger i verden, der bare venter på at blive læst og alt for lidt tid til at gøre det i. Læsestakken på mit natbord vokser og vokser, altimens min iPad bliver fyldt med nye titler. Der er så mange kærlighedsbøger, der venter på mig, at jeg bliver helt ør bare ved tanken.

Derfor har vi på LOVEBOOKS-redaktionen besluttet, at vi hver måned vil gennemføre en TBR-challenge. TBR er en forkortelse af udtrykket “to be read” og bruges til at betegne alle de bøger, man gerne vil læse.
Den tredje onsdag i hver måned vil vi her på bloggen vælge én bog ud af de mange, som vi gerne vil læse og rent faktisk tage os tiden til at få den læst. På den måde vil hver måned byde på en skøn læseoplevelse – og den store læsestak på natbordet vil måske svinde lidt ind.

Vil du være med?

IMG_4405 IMG_4408

I denne måned har jeg lovet mig selv, at jeg vil læse Projekt Rosie af Graeme Simsion. Efter talrige anbefalinger og opfordringer er det vist på tide, at jeg får den læst. Jeg tror nemlig, at jeg har en vidunderligt sød, pudsig og hjertevarm historie i vente. Og jeg lover, at bogen er færdiglæst inden den næste TBR-challenge, som bliver d. 17. december.

Fortæl os i kommentarfeltet hvilken bog, du gerne vil læse i løbet af den næste måneds tid – eller del det med os på Instagram ved at bruge hashtagget #lovebooksdk.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address