TBR-Challenge #1: Projekt Rosie

Projekt RosieProjekt Rosie

Tænk at der allerede er gået en måned siden, at vi her på LOVEBOOKS startede vores TBR-challenge, og jeg udfordrede mig selv til at læse Projekt Rosie af Graeme Simsion. Tiden er fløjet forbi – men det skyldes måske, at jeg har befundet mig i det bedst tænkelige selskab. Projekt Rosie har nemlig sørget for månedens underholdning, og den har gjort det godt.

Det er svært for mig at forklare, hvorfor jeg ikke har fået læst bogen noget før. Jeg vidste jo hele tiden, at den ville være noget for mig – men ak! Den forsvandt i mine læsestakke, og der skulle en hel TBR-challenge til, før jeg fik den læst. Sådan er det vist bare, når man har så mange kærlighedsbøger stående, som man ikke kan vælge imellem.

Projekt Rosie

 


Projekt Rosie
er en charmende fortælling om Professor Don Tillman, som udarbejder et 16-siders langt spørgeskema for at finde den perfekte partner. Don har meget faste idéer om, hvem hans drømmekvinde er. Lige indtil han møder Rosie Jarman, der ikke opfylder et eneste af hans krav og dermed vender op og ned på alt det, som Don troede, han vidste om kærlighed.

Det er en ægte feel-good roman, der både spreder varme og smil.

Deltog du i vores TBR-challenge? Har du fået læst en bog i løbet af den sidste måned, som har stået længe på din bogreol?Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address