Spot på en læser: Rikke Simonsen

2

LOVEBOOKS fylder to år, og i den anledning har vi givet ordet til en række læsere. For LOVEBOOKS eksisterer ikke uden læserne – det er jer, vi laver bøger til og for, og der er jer, der giver projektet liv. Kærlighedsbøger har i årevis været en overset genre, men LOVEBOOKS har gjort det til sin mission at italesætte kærlighedsbøgerne, som har så mange dedikere fans. Mød her en af dem.

Rikke Simonsen

Rikke Simonsen er en 23-årig litteraturstuderende fra Odense. Hun har sin egen bogblog, hvor hun deler ud af sine bedste boganbefalinger og sin kærlighed til litteratur. Besøg hendes blog her.


Hvilken bog læser du lige nu – og kan du anbefale den? 
Jeg læser Pocahontas af Susan Donnell. En historie, mange sikkert kender fra Disney-filmene, men det er også en hjerteknusende kærlighedshistorie i sig selv i bogform. Det er en af mine yndlingsbøger, og jeg kan klart anbefale den.

 

Hvilken kærlighedsfortælling har gjort størst indtryk på dig? Den kærlighedshistorie, som jeg for nyligt har læst, og som virkelig gjorde et stort indtryk, er Forbandede kærlighed af Colleen Hoover. Tates personlighed og hendes tanker minder på mange punkter om mine egne – eller i hvert fald nogle tidligere tanker, jeg har haft. Selvom det handler om den forbandede kærlighed, så ramte den mig bare lige præcis dér, hvor kærlighedshistorier skal ramme – uanset om de er lykkelige eller ulykkelige. 

Hvem er din yndlingsforfatter i romance-genren? Cora Carmack og Colleen Hoover kæmper lidt om førstepladsen. De skriver begge to så godt, og jeg er vild med deres historier! Jeg glæder mig til at læse meget mere af dem. Derudover er Stephanie Perkins jo også altid et hit, da hun skriver de sødeste teenageforelskelser. 

Hvem er din fiktive drømmemand? Uhh, lyder det forkert at sige, at jeg har mange? Men hvis jeg absolut skal vælge, så må det enten være Josh fra Isla og jagten på lykke (af Stephanie Perkins) eller Cade fra Som sendt fra himlen (af Cora Carmack). Hvad kan jeg sige? Jeg kan godt lide søde, kloge og betænksomme fyre.

Kærlighedsromaner bliver ikke så ofte omtalt i de store medier – hvor finder du din inspiration henne? Jeg finder ofte min inspiration til kærlighedslæsning fra LOVEBOOKS, når de udgiver nye bøger – og så finder jeg også inspiration fra andre bogelskere på Instagram.

 

Hvem taler du med kærlighedsromaner om? Jeg taler faktisk ofte om kærlighedsromaner med mine læsere af bloggen eller følgere på Instagram. Så jeg må nok erkende af 75% af snakken foregår online, og de resterende 25% foregår i den virkelige verden – mest når jeg anbefaler bøgerne til andre eller fortæller om mine seneste læseoplevelser.

Har LOVEBOOKS gjort en forskel for dig? Jeg er begyndt at læse genren ’New Adult’ takket være LOVEBOOKS, hvilket jeg er enormt glad for. Før læste jeg mest ungdomsbøger, men det gør altså lige lidt, at karaktererne er lidt ældre og mere modne – det får man en helt anden kærlighedshistorie ud af, som måske ikke altid er så sukkersød – og det passer mig helt fint. Så mange tak. 

Hvad er det særlige ved kærlighedsromaner? Hvad er det, de kan, som ingen andre bøger kan? Kærlighedsromaner kan give én et håb om, at man nok skal finde ’den eneste ene’ på et tidspunkt. Altså den person, som er helt perfekt til en, på trods af alt det uperfekte. Derudover er det ikke bare sådan ligetil at finde en, som man vil dele resten af sit liv med, og alt er heller ikke altid så lyserødt. Det formår kærlighedsromaner at portrættere på fineste vis. Kærligheden venter på os alle, hvis vi holder øjnene åbne og tør tage chancer.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address