Spot på en læser: Malene Hulgaard

3

 

LOVEBOOKS fylder to år, og i den anledning har vi givet ordet til en række læsere. For LOVEBOOKS eksisterer ikke uden læserne – det er jer, vi laver bøger til og for, og der er jer, der giver projektet liv. Kærlighedsbøger har i årevis været en overset genre, men LOVEBOOKS har gjort det til sin mission at italesætte kærlighedsbøgerne, som har så mange dedikere fans. Mød her en af dem.

 

malene-hulgaard

Malene Hulgaard er 23 år og bor i Sønderborg, hvor hun arbejder som salgsassistent i Arnold Busck. Hun har desuden en blog, hvor hun deler sine læseoplevelser og boganbefalinger. Besøg hendes blog her.

Hvilken bog læser du lige nu – og kan du anbefale den? Jeg er ved at læse Før jeg forsvinder af Paul Kalanithi. Det er en bog, der inviterer læseren ind bag kulisserne og den er utroligt rørende, tankevækkende og så reel. Absolut en anbefalelsesværdig bog, selv om læsningen er ganske hjerteskærende.

Hvilken kærlighedsfortælling har gjort størst indtryk på dig? Jeg sidder og kigger på reolen netop nu og mit blik søger konstant hen til It Ends with Us af Colleen Hoover. Jeg læste bogen på ganske få timer – det var ganske enkelt umuligt for mig, at lægge bogen fra mig – og den havde mig igennem hele følelsesregistret. 

Hvem er din yndlingsforfatter i romance-genren? Pyh … Der er absolut en del at vælge i mellem, men Colleen Hoover er, igen, den mit blik søger – hun kan noget ganske særligt og det lykkedes hende altid at fange mig. Jeg har vitterligt endnu ikke læst en af hendes bøger, som ikke har fået mig til at føle så meget mere, end jeg forventede bogen ville kunne. 

Hvem er din fiktive drømmemand? Må jeg virkelig kun vælge én? Så bliver det fra en helt anden boldgade – fantasy – og det bliver søde Will Herondale. Søde, sarkastiske Will, der har så ondt af sig selv og som jeg ville elske at kramme smerten ud af. Han er sådan lidt bad-ass og han kan faktisk også være lidt grov, men suk. Der er bare noget over ham, som jeg simpelthen ikke kan stå for …

Ærlig talt, ville jeg dog også gerne have fingrene i Atlas fra It Ends with Us, Josh fra Isla og jagten på lykke, Ash eller Puck fra The Iron Fey-serien eller måske endda Wes fra Calendar Girl … New day, new guy maybe?

 Kærlighedsromaner bliver ikke så ofte omtalt i de store medier – hvor finder du din inspiration henne? Mange af bøgerne falder jeg over hos de andre bogbloggere – der er en del af bøgerne vi har til fælles, men ind i mellem popper der også nogle nye og spændende bøger op og ofte er det nogle jeg tilføjer til min TBR (bøger jeg vil læse).

Derudover er der også Goodreads – en engelsk hjemmeside/app, med næsten alle bøger i verden tilføjet (!!!) og dér henter jeg en del inspiration hos dem jeg følger, men også med de anbefalinger der dukker op, i forbindelse med en bog jeg har læst eller er interesseret i at læse.

Derudover er både min Facebook og min Instagram smækfyldt med lækre bøger, så der finder jeg helt klart også nogle lækkerier i blandt.

Hvem taler du med kærlighedsromaner om? Der er selvfølgelig et par romance-snakke på arbejdet, men hovedsageligt foregår det nu online – enten på bloggen, på diverse boglige Facebooksider, Instagram, Twitter eller på førnævnte Goodreads. Det hænder selvfølgelig, at snakken også går i den ’virkelige verden’, men de fleste bogglade mennesker jeg kender, er nogle jeg kommunikerer med på de sociale medier. 

Har LOVEBOOKS gjort en forskel for dig (hvis ja, hvilken?)? Det har I i høj grad. I har sat fokus på en ellers lidt gemt genre og har udgivet nogle af mine yndlingsromancer på dansk (Forbandede kærlighed, Måske en dag og Isla og jagten på lykke). Det er fantastisk med et forlag, der fokuserer så flot på én genre og jeg ved, hvilket forlag jeg skal søge efter bøger hos, hvis jeg mangler den ultimative romantiske bog.

Hvad er det særlige ved kærlighedsromaner? Hvad er det, de kan, som ingen andre bøger kan? Det er overraskende svært at sætte ord på. De er dog de ultimative pick-me-up bøger og man bliver ganske enkelt helt varm indeni, når man læser dem. Som alle gode bøger, får de en til at føle en masse ting, men det er absolut den varme følelse, kærlighedsromaner bunder ud i, som der tiltaler mig. Skøn genre og skønt at I fokuserer sådan på den.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address