Søde søstre: HVIS BARE DU VAR MIN

9d4bd235e2964b8a0e4fa045ef837176

Hvis bare du var min af Jenny Han er en af de sødeste bøger, jeg har læst i år. Jeg læste den på én dag og var dybt begravet i den. Det var lige den bog, jeg havde brug for at læse på en grå og trist dag. Den er sød, sjov og dejlig underholdende på den helt rigtige romantiske YA måde.

På trods af at det er en romantisk bog, var karakteren, som jeg faldt mest for, ikke drømmefyren – selvom både Josh og Peter er skønne – men derimod hovedpersonens lillesøster, Kitty!

Kitty er simpelthen ikke til at stå for. Hun er velskrevet med masser af personlighed – hvilket godt kan være svært at finde i mindre søskende, hvis ikke man ramler ind i en kliché. Men Kitty er sød, sjov, fræk og noget helt for sig selv – hun er simpelthen bedårende.

Hvis bare du var min er en sød kærlighedshistorie, der både gav mig sommerfugle i maven og et smil på læben, men det jeg holdt allermest af, var båndet mellem de tre søstre i Song-familien. De er spændende både hver for sig og som gruppe (og jeg vil hellere end gerne læse bøger fra alle tre søstres synsvinkel). Pigernes forhold til deres far er også en del af Hvis bare du var min, som jeg holdt meget af.

I denne søde bog var det ikke fyren, der fik mit hjerte til at banke, jeg faldt for, men familien som man for en lille stund fik lov til at være en del af.

Nina Sanderhoff Hansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address