Sød chick-lit: SØDE SYNDER af Kira Licht

Er du klar til en ny kærlighedssensation? D. 30. oktober udgiver LOVEBOOKS Søde synder som e-bog og som lydbog, og det er en fortælling, der med garanti vil medføre søde smil og dybtfølte smuk. Søde synder er nemlig en herlig chick-lit roman om Maya Francetti, der ejer en hyggelig café, og som en dag bliver meldt på et flirtekursus for singler af sine veninder. Kurset bliver en sjov, skør og romantisk oplevelse for Maya, der i bedste Bridget Jones-stil jonglerer sig igennem tilværelsen.

Søde synder er den perfekte feel-good roman til en kedelig gråvejrsdag og vil helt sikkert kunne gøre dig varm om hjertet under læsningen. Vi glæder os til at dele den søde fortælling med alle, der elsker en sød roman. Vi har netop færdiggjort forsiden til bogen – hvad synes du om den?


 

 

Msøde synderaya Francetti er glad og tilfreds med sit liv. Hun udlever sin barndomsdrøm i sin lille café, hvor hun hver dag sælger kager og andre søde sager til Münchens travle forretningsfolk, og hun har to bedste veninder, som hun har kendt lige siden gymnasietiden.

Derfor bliver Maya en smule forarget, da hendes to veninder foreslår hende, at de sammen skal tage på et flirtekursus for singler på et idyllisk hotel nord for den østrigske grænse. For skulle hun virkelig have brug for at lære at flirte?

Godt nok søger hun dækning bag disken i sin café, hver eneste gang den lækre Max vinker til hende fra sin sportsforretning på den anden side af gaden – hvilket nok ikke ligefrem er den mest ideelle måde at erobre hans hjerte på – så måske det alligevel ikke skader med lidt hjælp? Og når det kommer til stykket, er Maya faktisk også overbevist om, at hun ikke er den eneste af de tre veninder, der kunne trænge til at lære noget, når det kommer til kærlighed …

Kira Licht (f. 1980) er født og opvokset i Japan og i Tyskland, hvor hun studerede biologi og medicin, før hun blev forfatter. SØDE SYNDER er hendes debutroman.

 Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address