Skønne personligheder og ægte kærlighed: LOLA OG NABOENS SØN


Lola og naboens søn
er en bog fyldt livagtige personligheder,Lola og naboens søn lovebooks stephanie perkins der gør, at man føler man kender Stephanie Perkins’ karakterer.

I Lola og naboens søn møder vi Lola, som bor i San Fransisco med sine to fædre. Hun har en kæreste og er lykkelig sammen med ham. Dog mener hendes fædre, at han er alt for gammel til hende. I stedet kan Lolas forældre langt bedre lide Cricket, som lige er flyttet tilbage ind i nabohuset, hvor han også boede, da Lola voksede op. Lola vil gøre alt, hvad hun kan for at undgå ham. Hun fik nemlig knust sit hjerte af ham, nogle år tidligere. Men Lola opdager hurtigt, at hun slet ikke kan undgå Cricket, for han dukker altid op, når hun mindst venter det. Er det mon tilfældigt?

Lola er i vildrede overfor sin kæreste, Cricket og sig selv. Efterhånden som hun tilbringer mere og mere tid med nabodrengen, kommer hun i tvivl om, hvad det er, hun vil.

Lola og naboens søn byder også på et dejligt gensyn med Anna og Étienne, som er hovedpersonerne fra Stephanie Perkins’ første bog Anna og det franske kys. Anna og Étienne er en del af Lolas liv, da de er Lolas venner og kollegaer. Det historien fantastisk at kunne følge dem sideløbende med Lola! Jeg kom til at udbryde et højlydt “Åhh”, fordi jeg blev så glad for gensynet.

Personbeskrivelserne fungerer bare altid i Stephanie Perkins bøger! Der er den skønne Lola, som har sin helt egen stil, og hendes personlighed drager læseren! Derudover møder vi også Lindsey, som er Lola veninde. Og så er der selvfølgelig Anna og Etiénne, som er så skønne at læse om. Sidst, men ikke mindst, har vi også naboerne Calliope og Cricket Bell, som også er to fantastiske karakterer. Cricket er så omsorgsfuld, kærlig og smuk.  Han er  charmerende, og siger altid de helt rigtige ting til Lola.

Jeg vil love dig at du kommer til at forelske dig i karaktererne! Du kommer til at grine, græde og ikke mindst smile sammen med dem. Lola og naboens søn er en fantastisk bog, som klart kan anbefales.

Sofie Amalie Lyck er gæsteblogger på LOVEBOOKS.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address