Skøn sommerlæsning!

Jeg er altid frisk på at læse en bog, der er sød og sjov. Bøger der måske ikke er skabt til at få læseren til at tænke men til at føle (og helst grine!). Om sommeren bliver min trang til de sjove kærlighedsbøger større. Det er ikke tungt russisk litteratur, jeg craver om sommeren. Jeg vil have sjov, sødme og gerne en smule romantik!

 AnnaLolaIsla SP

Sidste år blev vi introduceret for Stephanie Perkins. Anna og det franske kys, Lola og naboens søn og Isla og jagten på lykke er lige hvad mine sommerlæsedrømme er lavet af. De er søde, de er sjove, og de er romantiske. Hvis man har masser af tid, kunne man læse dem alle tre, men hvis ikke kan man sagtens vælge en ud.

Skærmbillede 2015-12-27 kl. 10.09.15 ItemImage (21)

Cora Carmack kunne også være en rigtig god mulighed, da Som stjernerne står også har de ingredienser, jeg leder efter i min sommerlæsning. Derfor er jeg rigtig spændt på den næste Cora Carmack bog Som sendt fra himlen, der passende udkommer den 1. juli! Mon det bliver den jeg tager med under armen på sommerferie? Det vil tiden vise.

En ting ved jeg. Det er, at den eller de bøger, der højst sandsynligt kommer med i tasken, er nogle af dem, der giver et frisk pust. Bøger der giver sommerfugle i maven og som efterlader en med et smil på læben. Er der noget bedre?

Hvilke bøger læser I om sommeren? Er I også til sød og sjov sommerlæsning? Og hvilke bøger regner I med at tage med på ferien?

Nina Sanderhoff Hansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address