Sjove nyfortolkninger af Jane Austens værker

Har du også læst Stolthed og fordom og sukket over Mr. Darcy? Eller har du i stedet læst Emma og sukket over Mr. Knightley? Sluger du alt Jane Austen-relateret med en rå glæde, og drømmer du om at opleve den skønne kærlighed, som Jane Austen beskriver så godt? Så har jeg det perfekte tip til, hvordan din januar bliver en anelse hyggeligere.

På YouTube kan du nemlig finde online-serier, der genfortæller Austens tidsløse fortællinger på en moderne måde. Stolthed og fordom og Emma er blevet omskrevet, så de foregår i vores nutid, og de er blevet uploadet på YouTube som online-serier, man nemt og hurtigt kan læne sig tilbage og nyde.

Episoderne af serierne varer mellem 3 og 5 minutter, og begge serier består af over 60 episoder. Det er lettilgængelig underholdning, for man kan så nemt klemme et afsnit ind hist og her – men dog bliver man hurtigt afhængig af de korte afsnit, og det er svært at stoppe, når man først er begyndt.

 The Lizzie Bennet Diaries er en vidunderlig genfortælling af Stolthed og fordom. I online-serien møder man den unge, IT-studerende Lizzie Bennet, som forsøger at dokumentere sit liv via videoblogs på YouTube. Hendes bedste veninde Charlotte Lucas hjælper hende med at redigere videoerne, og hendes to søstre, Jane og Lydia, deltager også ofte i videoerne.

 I videoerne fortæller Lizzie om sin dagligdag, og hun diskuterer den søde Bing Lee, der er flyttet ind i nærheden og den snobbede William Darcy, som føler sig bedre end alle andre. Fordi Bing Lee og William Darcy fylder så meget i Lizzies hverdag, dukker de også op foran hendes kamera – uvidende om at hun filmer og lægger videoerne ud på internettet …

  Emma Approved er en rigtig sød nyfortolkning af Emma. Denne online-serie handler om den smukke, rige og selvsikre Emma Woodhouse, som er kendt for at arrangere fantastiske events, og som altid forsøger at lege Kirsten Giftekniv overfor sine venner og bekendte. Emma filmer sit arbejdsliv, fordi hun gerne vil dokumentere sine successer på jobbet – men desværre oplever Emma ikke kun successer, hun oplever også mange nederlag.

Da Emma får en ny assistent ved navn Harriet, går Emma måske over stregen og blander sig for meget i Harriets kærlighedsliv. En lavine af problemer begynder, Emmas firma falder langsomt fra hinanden, og Alex Knightley som altid har været Emmas sande støtte vil ikke længere have noget med Emma at gøre. Midt i det hele må Emma spørge sig selv om, om hun har haft så travlt med andres kærlighedsliv, at hun har været blind overfor sit eget hjerte …Der er lukket for kommentarer.

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address