Shopaholic stiler mod stjernerne af Sophie Kinsella

Shopaholic stiler mod stjernerne af Sophie Kinsella udgivet ved Lindhardt og Ringhof.

Shopaholic stiler mod stjernerne Sophie KinsellaHold på hat og briller, Becky is back, og denne gang er hun i den syvende himmel. Ja, i hvert fald hvis du spørger hende selv. For Becky er landet i L.A. sammen med sin familie. Luke har fået en filmstjerne som klient, og Becky har derfor besluttet sig for at opnå sin egen drøm – at blive stylist for de kendte. Og så er LA jo det perfekte sted at bo, for byen er oversvømmet af store talenter og navne, der får selv den mest tørre brite til at iklæde sig drømmen om berømmelse. Men Becky har jo praktisk talt heller aldrig været en tør brite. Hun er en farverig personlighed, der er “alt for kendt til det her sted.
Luke er stadig den søde og forstående ægtemand, der ser sin kone gennem kærlighedens forstående briller. Endnu en gang støtter han Becky i hendes jagt på drømmen, også selvom det ikke altid er den nemmeste vej. En smule forhindringer har dog aldrig stoppet Becky, og selvom en lille hvid løgn eller fortielse kan ende med et stort problem, så møder vi endnu engang den skønne energi, som Becky bruger til at angribe enhver udfordring.
Denne gang er det dog ikke kun Becky og Lukes liv, der fanges i livets store skruetvinge. Både Suze og hendes mand Tarquin falder i Hollywoods kløer, og pludselig jagter man efter sandheden sammen med Becky & co. For hvad er det egentlig, Beckys far går og tumler med? Pludselig befinder han sig midt i orkanens øje, og Beckys loyalitet bliver sat på en hård prøve. En prøve som hun ikke i første omgang klarer særlig godt.
Shopaholic stiler mod stjernerne er bog nummer syv i serien om Rebecca Bloomwood. Rebecca Bloomwood er en kvinde med utallige talenter, et hjerte af guld og store drømme. Becky er en af de kvinder, som man både kan græde og grine med.
Når jeg læser en Shopaholic bog, så har jeg lyst til at ruske i Becky, og jeg har lyst til at kramme hende. Hun bringer flere følelser i spil og lige netop denne evne, gør det så fantastisk at læse hendes historie. Becky er den samme pige, som hun har altid har været. Og ærlig talt så er hun ikke den skarpeste kniv i skuffen, og hun roder sig altid ud i en tornado af mindre katastrofer. Men er det ikke det, som gør Becky til den, hun er? Jeg holder i hvert fald meget af hende, trods hendes naive sind.
Med hvilken følelse vender jeg så bogens sidste side? Umiddelbart forventning og spænding. For den syvende bog i serien om Becky slutter lidt anderledes end de andre bøger i Shopaholic-serien, og man ved allerede nu, at der kommer en bog nr. 8. Jeg glæder mig, for jeg nyder stadig Becky og hendes eventyr ligeså meget, som jeg gjorde første gang jeg læste om hende. Og det lille twist som vi oplever i slutningen af denne bog skaber fornyet lyst til at fortsætte min læsning om den skøre shoppeglade pige fra London, der trods alle sine udfordringer, alligevel klarer sig meget godt.
Har man et chick-lit hjerte og har de første bøger i Shopaholic-serien ramt plet, så er Shopaholic stiler mod stjernerne en bog, man ikke må gå glip af. Det ville være som at droppe desserten efter hovedretten eller ikke at spise popcorn i biografen – slet ikke muligt! :-)

Nena Funk Skov er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Nenaskov.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address