Romantiske bog-frierier

Bog-frieriJeg faldt over dette billede på Pinterest forleden. I billedteksten blev der givet udtryk for glæde ved, at det var Kærlighed og svaghed og ikke Stolthed og fordom, der var brugt til formålet. Det kunne jeg nikke lidt genkendende til, fordi jeg elsker Kærlighed og svaghed!

Men i bund og grund er det idéen, jeg er vild med. Det er smukt med et frieri, hvor bøger spiller en vigtig rolle. At åbne en kærlighedsbog og finde en ring ville være den mest romantiske overraskelse nogensinde. Idéen er også skøn, fordi den kan tilpasses enhver yndlingsbog – jeg har tidligere set samme billede med den engelske udgave af Harry Potter og Halvblodsprinsen.

Jeg må indrømme, at jeg til at starte med havde det lidt underligt med, at der blev klippet eller skåret i en yndlingsbog, men det er jeg kommet over. Jeg synes, det er en rigtig fin ide, da det kan gøres så personligt – en yndlingsbog eller en bog, der betyder noget for begge parter.

Hvad synes I? Tror I bog-frierier finder vej til Danmark?

Nina Sanderhoff Hansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address