Romantisk Steel-roman: GRIB DAGEN

Danielle Steel har gjort det igen! Hun har skrevet endnu en skøn og romantisk bog – nemlig den nye bog, som hedder Grib dagen.

1-

Bogen handler om Stephanie Adams, som lever i et kærlighedsløst ægteskab. Sammen med sin mand har hun tre voksne børn, som alle er flyttet hjemmefra. Da Stephanies mand pludselig dør, står Stephanie pludselig over for en masse nye muligheder – men skal først lære at finde sig selv igen og komme videre med sit liv.

En spontan rejse til fører Stephanie til Las Vegas og Grand Canyon, hvor hun tilfældigt møder countrystjernen Chase Taylor. Sød musik opstår, og Stephanie mærker igen følelsen af kærlighed. Men er hun egentlig klar til en ny kærlighed?

Grib dagen er en fortælling om tab og sorg, og om at være åben overfor forandringer.

2-

Denne bog er faktisk blevet en af mine yndlingsbøger nu fra Danielle Steel. Jeg kan genkende nogle sider af mig selv i Stephanie, og jeg kan til tider også være bange for forandringer. Bogen er både så romantisk, lærerig og får mig til at føle, at jeg bare skal nyde livet. Gribe dagen.

Til alle kærligheds-elskere her hos LOVEBOOKS, så kan jeg varmt anbefale dig at læse denne søde kærlighedshistorie fra Danielle Steel. Jeg skal hvert fald læse den igen <3

3-

Mie Kristiansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Mizzepii.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address