Rørende krigsdrama: PEGASUS af Danielle Steel

Anden Verdenskrig har dannet baggrundstæppet for mange rørende romaner om kærlighed, håb, længsel og tab. Romaner som Ian McEwans Soning og Paullina Simons Bronzerytteren har i årevis rørt og bevæget læsere over hele verden med deres benhårde skildringer af kærlighed i en krigstid.

Danielle Steel som er kendt for sine smukke kærlighedromaner har også skrevet flere bøger om elskende under Anden Verdenskrig. Himmelflugt er f.eks. en beretning om en amerikansk kvinde, der forelsker sig i en pilot, der bliver sendt i krig. Det er en hjerteknusende og tankevækkende fortælling, der både handler om kærlighed, krig, familie og pligt.

pegasus danielle steel lovebooks

Nu er Danielle Steel atter tilbage med et medrivende familiedrama, der udspiller sig under Anden Verdenskrig. Pegasus er en fortælling om to familier i Tyskland, der splittes ad ved krigens udbrud og ender med vidt forskellige skæbner.

Nicolas og Alex er to enkemænd, der lever stilfærdige liv side om side i Tyskland sammen med deres børn. Nicolas’ familie bliver dog nødt til at flygte, da krigen bryder ud og hemmeligheden om familiens afstamning kommer frem.

Derfor flygter Nicolas og hans sønner til Amerika, og deres eneste bagage er deres otte fuldblodsheste. De smukke og kraftfulde fuldblodsheste sørger for, at Nicolas kan få et arbejde hos et berømt cirkus. Her kommer han og den hvide hingst, Pegasus, ind i rampelyset og bliver showets stjerner. Udenfor rampelyset begynder en kærlighedsaffære også at spire, da Nicolas forelsker sig i en yndig linedanser.

Men selvom om Nicholas og hans sønner føler sig trygge, venter der en tragedie i de lange krigsår. Alex og hans to døtre er ikke i sikkerhed i Europa, og faren marcherer nærmer sig mere og mere, dag for dag …

Pegasus af Danielle Steel udkommer i dag, og det er en rørende læseoplevelse, der uden tvivl vil efterlade spor og vække tanker hos sine læsere. Det er en bog, man sjældent vil glemme.

Få evt. en smagsprøve af romanen i en læseprøve her.Et svar til “Rørende krigsdrama: PEGASUS af Danielle Steel”

  1. […] du vild med Danielle Steel? Læs om romanen Pegasus her eller læs om en ægte Danielle Steel-fan […]

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address