Rørende kærlighedshistorie: MIG UDEN DIG

1-

Jeg har været så heldig at få æren af at læse Kelly Rimmer’s kærlighedsroman Mig uden dig.

Bogen handler om Callum og Lilah, som er typiske modsætninger. De har et par romantiske stunder sammen, men pluselig opfinder Lilah den ene undskyldning efter den anden, som om hun ikke tør give kærligheden en rigtig chance. Hun giver dog efter, og Callum og Lilahs kærlighed og afhængighed af hinanden blomstrer mere fra dag til dag.

Deres forhold bliver sat på en prøve, da Lilah ender med at blive alvorlig syg. Spørgsmålet er: KAN hun kureres?

Mig uden dig er en livsbekræftende bog om kærligheden, og om at turde at give slip. Jeg sad længe med tårer i øjnene og Kleenex i hånden. En stor stak lommetørklæder er uundværlige, når man læser denne bog. Jeg er så glad for, at jeg nu har læst den. Bogen er klart på listen over de bedste kærlighedshistorier, jeg har læst.

Mie Kristiansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Mizzepii.

2-Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address