Read-along i oktober: Isla og jagten på lykke

Efteråret er på vej. Og når temperaturen daler, bladene falder og mørket sænker sig, er det tid til indendørs hygge med en varm kop te, stearinlys og en sød kærlighedsroman, der kan sprede varme, når vejret udenfor er køligt. Heldigvis udkommer Isla og jagten på lykke d. 1. oktober – lige i tide til efterårshyggen. Her på LOVEBOOKS-redaktionen glæder vi os til at læse den vidunderlige roman, og vi vil meget gerne invitere dig til at læse med.

I oktober måned afholder vi nemlig read-along af Isla og jagten på lykke. Vi slår op på bogens første side d. 1. oktober og læser og diskuterer bogen hele måneden ud.

LOVEBOOKS’ read-along er en online læseklub på Instagram. Brug hashtagget #islaogjagtenpålykke til at dele dit yndlingscitat fra Isla og jagten på lykke, fortælle om dine yndlingskapitler eller upload et hyggeligt billede af din læseplads i sofaen, i parken eller andet.

Read-along er for alle, og uanset om du sidder i Slagelse eller Skagen, kan du deltage i diskussionen om  Isla og jagten på lykke hjemme fra din stue. Nyd bogen i dit eget tempo og mød ligesindede læsere fra hele Danmark. Husk blot at bruge hashatagget #islaogjagtenpålykke, så vi kan følge din læsning.
readalong03

Isla og jagten på lykke er skrevet af Stephanie Perkins og udkommer d. 1. oktober, hvor vi også begynder vores online-læseklub. Isla og jagten på lykke er en selvstændig fortsættelse af Anna og det franske kys samt Lola og naboens søn, og det er en hjertesød finale på den elskede ungdomstrilogi. For selvom Isla og jagten på lykke er en selvstændig historie, vil fans af serien få et gensyn med nogle af deres mest elskede karakterer.

Isla og jagten på lykke handler om Isla, der i lang tid har været forelsket i den kunstneriske og følsomme Josh. Isla og Josh går på kostskole sammen i Paris, men de bor begge i New York. Da Isla er hjemme i sommerferien og lige har været ved tandlæge, møder hun helt tilfældigt Josh på sin yndlingscafé. Og fordi hun er høj på smertestillende piller, tør hun sætte sig ned og tale med ham – og dermed bryde den is, der altid har eksisteret mellem dem …

Isla og jagten på lykke er en sød, sjov og rørende fortælling om den første, svære kærlighed. Det er en fortælling om usikkerhed, generthed og alle de misforståelser, der sommetider kan opstå, når man er allermest sårbar. Bogen vil tage dig med på en forunderlig rejse gennem New York, Paris og Barcelona, og dermed bevise at de mest romantiske scener kan udspille sig hvor som helst, hvis bare man er forelsket.

Du kan læse de første tre kapitler af Isla og jagten på lykke i en gratis læseprøve her.

Vi glæder os til at læse bogen sammen med dig!

readalong01 readalong02

 

 

lhjljljlSkriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address