Read-along i marts: FORNUFT OG FØLELSE af Jane Austen

Jane Austen skrev Fornuft og følelse for 200 år siden, og bogen er stadig læst og elsket over hele verden. Historien om de to følsomme og fornuftige søstre, der på hver sin måde kæmper med kærligheden, er en ægte klassiker.

Her på LOVEBOOKS-redaktionen mener vi, at smukke bøger fortjener en smuk indpakning. Derfor er vi så glade for at kunne genudgive Fornuft og følelse i en nyoversættelse af Vibeke Houstrup i en smuk udgave, der vil pryde enhver bogreol. Bogen udkommer den 1. marts.

I anledning af bogens nyudgivelse vil vi gerne invitere dig til at læse bogen sammen med os i en read-along på Instagram. En read-along er en slags online læseklub, som alle kan være med i, hvis de har lyst. Brug hashtagget #fornuftogfølelse, del dine yndlingsøjeblikke og tanker om bogen, deltag i konkurrencer undervejs og mød andre læsere.

f+f_2016

Uanset om du har læst Fornuft og følelse før, eller om du bare er vild med filmen med Alan Rickman i hovedrollen, kan du være med, når vi slår op på bogens første side den 1. marts. Følg læseplanen og læs 30-40 sider om dagen i takt med os, eller læs bogen i dit eget tempo og del dine læseindtryk undervejs. Brug hashtagget #fornuftogfølelse på Instagram til at dele dine yndlingscitater, spørgsmål, tanker og fremskridt i bogen med andre læsere.

Fornuft og følelse er Jane Austens debutroman fra 1811 og er en af verdenslitteraturens største kærlighedsromaner. Bogen handler om søstrene Elinor og Marianne, der håndterer forelskelse og svigt på hver deres måde i 1800-tallets England. Gennem søstrenes sideløbende erfaringer med kærlighed – og frygten for at miste den – lærer de, at de må være både fornuftige og følsomme, hvis de skal finde lykken i et samfund, hvor magt og status afgør kærlighedens spilleregler.

Du kan købe bogen her.

Vi glæder os til at læse sammen med dig!

“Don't worry about a thing,every little thing is gonna be alright”3 svar til “Read-along i marts: FORNUFT OG FØLELSE af Jane Austen”

 1. Christina siger:

  Hvordan kan det være at bogen ved alle online butikker står til at udkomme den 8. April når I skriver 1. Marts

  • Rikke Møller siger:

   Hej Christina

   Den forkerte dato skyldes simpelthen bare, at vi har rykket bogen frem, så bogen udkommer den 1. marts i stedet for i april. Det er altså den 1. marts, du kan regne med :)

   De bedste hilsner
   Rikke / LOVEBOOKS

 2. Anna siger:

  bare lige for at forstå det ret – i har lagt dag 1 i read along til at være den dag hvor bogen udkommer – og så har i linket til at man kan købe den på nettet med x antal dages levering?

  eller har i tip til hvor man kan købe bogen fysisk så man kan være med helt fra starten?

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address