Read-along i maj: FORBANDEDE KÆRLIGHED af Colleen Hoover

Der er nogle bøger, der er så gode, at man øjeblikkeligt dele dem med en anden. Sådan en bog er Forbandede kærlighed af Colleen Hoover. Det erfarede LOVEBOOKS-redaktionen, da vi tog manuskriptet med os hjem og lå vågen hele natten derefter for at færdiglæse den og SMS’e med hinanden imens. “Er du også nået dertil?”, “Hvad mener du om Miles?”, “Tror du, de ender sammen?” var blot noget af indholdet i de SMS’er, der røg frem og tilbage mellem os. Hele natten var fyldt med udbrud, opråb og overraskelser af den sødeste slags. Og da vi mødte på arbejde næste dag, var vi trætte. Men vi talte også videre om bogen. For vi kunne slet ikke få den ud af hovedet igen.

Efter den fælles læsenat herskede der ingen tvivl om, at vi skulle udgive Forbandede kærlighed. Nu nærmer udgivelsesdagen sig, og snart kan vi dele bogen med jer. Det har vi glædet os til længe, for vi er sikre på, det er en bog, enhver kærlighedslæser skal læse. Og derfor inviterer vi jer til at læse bogen sammen med os.

1

Screen Shot 2016-04-29 at 08.55.12

Forbandede kærlighed udkommer den 6. maj, og fra udgivelsesdagen og hele måneden ud afholder vi read-along af bogen på Instagram. Vil du være med? Brug hashtagget #forbandedekærlighed til at dele dine tanker, læsestunder, yndlingsøjeblikke og yndlingscitater fra bogen. På den måde kan du møde andre læsere – og de kan finde dig. Og så har du altid nogen at snakke om bogen med – og det får du brug for!

Read-along er for alle, og uanset om du sidder i Slagelse eller Skagen, kan du deltage i diskussionen om Forbandede kærlighed hjemme fra din stue. Nyd bogen i dit eget tempo og mød ligesindede læsere fra hele Danmark. Husk blot at bruge hashatagget #forbandedekærlighed, så vi kan følge din læsning.

Vi sørger naturligvis for konkurrencer, diskussionsoplæg og andre sjove aktiviteter undervejs. Hold øje med hashtagget og med vores Instagram-profil, @lovebooksdk.

2

5

 

 

 

 

 

 

 

 

Forbandede kærlighed er en vildt rørende, dramatisk og dampende hed læseoplevelse. Fyldt med søde scener, frække øjeblikke og mørke hemmeligheder, vil du ikke kede dig et sekund. Bogen handler om Tate Collins’ møde med den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet som eneste betingelse for deres forhold:

Spørg aldrig ind til fortiden. Forvent ikke en fremtid.


 

Nysgerrig? Smuglæs i bogens første kapitel her.

Vil du være med til at læse bogen? Forudbestil den her – eller find den hos din boghandler den 6. maj.

9788711513095Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address