Read-along i juni: Lola og naboens søn

Ved du, hvilken bog du skal have med i din strandtaske, når sommeren for alvor begynder, og solen står højt på himlen? Det ved vi. Vi skal nemlig læse Lola og naboens søn af Stephanie Perkins – og vi inviterer dig til at være med. Vi begynder læsningen d. 8. juni, og vores read-along varer hele måneden ud.

LOVEBOOKS’ read-along er en online læseklub på Instagram. Brug hashtagget #lolaognaboenssøn til at dele dit yndlingscitat fra Lola og naboens søn, fortælle om dine yndlingskapitler eller upload et hyggeligt billede af din læseplads i sofaen, på stranden eller andet.

Read-along er for alle, og uanset om du sidder i Slagelse eller Skagen, kan du deltage i diskussionen om Lola og naboens søn hjemme fra din stue. Nyd bogen i dit eget tempo og mød ligesindede læsere fra hele Danmark. Husk blot at bruge hashatagget #lolaognaboenssøn, så vi kan følge din læsning.

4

Lola og naboens søn af Stephanie Perkins udkommer d. 8. juni, og vi begynder læsningen af bogen samme dag, for vi kan slet ikke vente! Lola og naboens søn er en selvstændig fortsættelse af Anna og det franske kys, og selvom man ikke behøver at have læst Anna og det franske kys for at nyde Lola og naboens søn, vil fans af serien få et gensyn med nogle af deres mest elskede karakterer.

Lola og naboens søn handler om  Lola, som har et næsten perfekt liv. Hun bor i San Francisco, hendes kæreste er rockmusiker, og hun er en spirende modedesigner. Men så flytter de berygtede Bell-tvillinger Calliope og Cricket tilbage til nabolaget, og en fortid fyldt med smerte og kvaler bliver gravet frem. Cricket er nemlig fyren, der knuste Lolas hjerte to år tidligere …

Det er årets bedste sommerbog fyldt med sjove episoder, skønne kærlighedsøjeblikke og så foregår den i det solrige San Francisco, hvor der venter et nyt eventyr på hver eneste gadehjørne.

Uanset hvor du skal tilbringe din sommer, vil bogen tage dig med på en rejse, som du aldrig vil glemme. Du kan læse bogens første to kapitler i en læseprøve her.

Vi glæder os til at læse bogen sammen med dig!

5Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address