Read-along i januar: Læserne i Broken Wheel anbefaler

I november afholdte LOVEBOOKS vores første read-along, hvor læsere på kryds og tværs af Danmark læste Sophie Kinsellas nye bog Shopaholic stiler mod stjernerne og diskuterede bogen via de sociale medier. I januar vil vi gentage succesen og fejre det nye år med en ny read-along.

D. 1. januar begynder vi at læse den hjertevarme feel-good roman Læserne i Broken Wheel anbefaler af Katarina Bivald, og vi inviterer dig til at være med! Vores read-along fungerer som en slags online-læseklub, og vi vil læse og diskutere vores vej igennem Læserne i Broken Wheel anbefaler via hashtagget #ReadBrokenWheel @lovebooksdk på Facebook og Instagram. Læseoplevelsen bliver på den måde til en fælleslæsning, og vi kan samles om en fantastisk bog. Vi afholder naturligvis også spændende konkurrencer for deltagerne i løbet af januar.

Vi glæder os til at læse en god bog sammen med jer!

Læserne i Broken Wheel anbefaler

Læserne i Broken Wheel anbefaler af Katarina Bivald er en skøn fortælling om den svenske Sara, der drager til den lille landsby Broken Wheel i Iowa for at mødes med den ældre Amy, som hun i mange år har været pennevenner med.

Da Sara ankommer til Broken Wheel opdager hun dog, at Amy i mellemtiden er død, og Sara befinder sig pludselig i en afsides by uden et eneste bekendtskab. Heldigvis kommer byens beboere hende til undsætning, og Sara beslutter sig for at blive i den venligtsindede by.

Læserne i Broken Wheel anbefaler er bogen for dig, der gerne vil læse noget sødt, der kan få dig til at smile. Det er en bog om kærlighed, om venskaber og om bøger – enhver læsehest vil kunne genkende sig selv i Sara og hendes kærlighed til bøgerne. Det er den perfekte bog til at jage hverdagen og januarkulden på flugt.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address