Read-along i februar: EMMA af Jane Austen

Februar er sådan en romantisk måned fyldt med lyserøde hjerter og søde ord. Man bliver altid revet lidt med af stemningen, når Valentinsdag oprinder, og butiksvinduerne bliver fyldt med store buketter af røde roser. Februar er en måned fyldt med kærlighed – og derfor er det vel også kun passende, at vi indbyder til fælleslæsning af en klassisk kærlighedshistorie?

D. 1. februar inviterer LOVEBOOKS til read-along af Emma af Jane Austen. Jane Austens romaner er fyldt med klassisk romantik fra en svunden tid, og i år er det 200 år siden, at Emma blev udgivet for første gang. Det er den perfekte bog at varme sig på i en kølig snevejrsmåned.

Emma Jane Austen fælleslæsning read-along Kbh Læser

LOVEBOOKS-redaktionen har fundet bøgerne frem, og vi glæder os til at læse Emma med jer.

Vores read-along fungerer som en online læseklub på Instagram. Deltag i diskussionen om Jane Austens Emma på Instagram og mød andre begejstrede læseheste. Vis os dit yndlingscitat fra bogen, del løbende dit fremskridt og det sidetal du er nået til eller upload et stemningsbillede af en smuk læsestund. Husk blot at bruge hashtagget #KbhLæserAusten så andre Austen-fans kan følge med i din læsning – og du kan følge med i deres.

I denne måned er vores read-along et samarbejde med litteraturfestivalen Kbh Læser, og i den forbindelse har vi nogle skønne overraskelser i ærmet. Det betyder dog selvfølgelig ikke, at du behøves at deltage i Kbh Læser eller være bosat i København for at deltage i vores read-along. Vi vil gerne samle læsere fra hele landet og dele en smuk læseoplevelse med alle, der ønsker at være med.

Vi sørger for aktiviteter, diskussioner og spændende konkurrencer hele måneden, og vi glæder os til at nyde Austens smukke ord sammen med jer.9 svar til “Read-along i februar: EMMA af Jane Austen”

 1. Mette siger:

  Sikke en vidunderlig readalong! Jane Austen er fantastisk, og jeg har faktisk ikke læst “Emma” endnu, så skal da bestemt have den læst i februar, det er da også sjovt at markere 200 året for udgivelsen! :)

  • Rikke Møller siger:

   Vi er helt enige – Jane Austen ER fantastisk, og vi glæder os meget til at læse hendes roman sammen med andre læsere. Austen kan man aldrig få nok af!

 2. […] Lovebooks starter også ny read-along i februar – en fantastisk mulighed for at være læsehest og social på en gang. Det eneste man behøver er en kopi af bogen Emma – skrevet af Jane Austen, og adgang til instagram. Læs mere her. […]

 3. Andra siger:

  Ligesom Mette har jeg heller ikke læst Emma endnu, men dette lyder som den helt perfekte mulighed for at læse denne Austen roman – i fællesskab med en masse andre læsere. Jeg ser frem til, det går i gang. :)

 4. Lotte Kongsted Kasten siger:

  Hej med jer.
  Jeg er ny her, så jer netop i Godmorgen Danmark. Elsker at læse bøger, og har lige lidt praktiske spørgsmål om jeres klub.
  Hvor finder man bøgerne? Jeg har feks. Mofibo, og kan læse der, eller er det noget, I som klub udgiver?
  Håber, I forstår, hvad jeg mener

  • Rikke Møller siger:

   Kære Lotte

   Hvor er det dejligt at høre, at du har fundet os gennem GO’ Morgen Danmark. Velkommen til :)

   Det foregår sådan, at vi her på LOVEBOOKS udvælger en bog, som man kan læse sammen med andre læsere via Instagram og andre sociale medier. I denne måned har vi valgt EMMA af Jane Austen. Du kan sagtens læse den via Mofibo, hvis det er det, du foretrækker :) Brug hashtagget #KbhLæserAusten til at dele læseoplevelsen med andre læsere :)

   Jeg håber, det gav dig svar. Ellers er du velkommen til at skrive igen!

   Kh Rikke / LOVEBOOKS

 5. Pia siger:

  Hej. Jeg så jer også i Godmorgen Danmark. Hvorfor opdager jeg jer først nu?! Det er lige det jeg har ledt efter. Jeg har læster Emma, men læsere den gerne igen ☺. Glæder mig faktisk!

  • Christina Yhman Kaarsberg siger:

   Hej Pia. Hvor er det dejligt at høre, at du også blev inspireret af vores lille tv-optræden :) Vi glæder os rigtig meget til at følge med i din læsning af Emma – og forhåbentlig mange flere bøger fremover. Rigtig hjertelig velkommen til og mange hilsner fra Christina / LOVEBOOKS

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address