Read-along i august: Stolthed og fordom

Stolthed og fordom af Jane Austen er en af verdenslitteraturens helt store perler og en af de største kærlighedsfortællinger nogensinde. Bogen blev skrevet og udgivet for over 200 år siden, og siden da er dens popularitet kun vokset. For hvilken betydning har en bogs alder, når historien er tidløs?

Her på LOVEBOOKS-redaktionen har vi læst og genlæst Stolthed og fordom mange gange. Vi har sukket dybt over Mr. Darcy, rystet på hovedet af Elizabeth Bennet og fældet talrige tårer over bogens smukke finale. Nu er det atter blevet den tid på året, hvor vi finder vores yndlingsbog frem fra gemmerne til en skøn genlæsning – og denne gang inviterer vi dig til at være med.

Stolthed og fordom er netop blevet udgivet i en smuk udgave, der vil pryde enhver bogreol, og i den anledning arrangerer vi en read-along af den elskede klassiker.

readalong_plan

 

Uanset om du har læst Stolthed og fordom før, eller om du bare har set filmen, kan du være med, når vi slår op på bogens første side på lørdag. Følg læseplanen og læs 30-40 sider om dagen i takt med os, eller læs bogen i dit eget tempo og del dine læseindtryk undervejs. Brug hashtagget #stolthedogfordom på Instagram til at dele dine yndlingscitater, spørgsmål, tanker og fremskridt i bogen med andre læsere.

Stolthed og fordom handler om familien Bennet, der har flere døtre, end de har penge. Mrs. Bennet stræber efter at finde rige ægtemænd til hendes døtre, så de kan gifte sig til penge, tryghed og sikkerhed. Da den rige Mr. Bingley kommer til byen sammen med sin ven, den endnu rigere og hovne Mr. Darcy, ser Mrs. Bennet hurtigt muligheden for et lovende ægteskab. Den ældste datter Jane forelsker sig også hurtigt i Mr. Bingley, mens den yngre Elizabeth ikke kan udstå synet af Mr. Darcy. Men hvad Elizabeth ikke ved, er at Mr. Darcy bag sin stolthed skjuler en dyb beundring for hende …

Uanset om du læser Stolthed og fordom for første, anden, tredje eller tiende gang, glæder vi os til at læse bogen sammen med dig, fortabe os i 1800-tallets elegance og blive genforenet med den ultimative fiktive drømmefyr – Mr. Darcy.

Du kan læse mere om bogen her.

Vi glæder os til at læse bogen sammen med dig!

readalong012 svar til “Read-along i august: Stolthed og fordom”

  1. Anne siger:

    Jada – det vil da være sjovt at prøve at læse den i bidder

  2. […] du planer om at deltage i denne fælleslæsning? Så læs mere her og del din læsning på Instagram med #Stolthedogfordom, det vil jeg i hvert fald selv gøre i […]

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address