Projekt Rosie – varm humor og sød romantik

Projekt Rosie af Graeme Simsion udgivet ved Lindhardt og Ringhof.

1-22 2-17

Jeg har for nylig læst Projekt Rosie af Graeme Simsion. Bogen er en sød fortælling om professoren Don Tillman, som gerne vil giftes – han ved bare endnu ikke med hvem. Derfor har Don startet ”projekt kone”, hvor han har skrevet et 16-siders langt spørgeskema i håb om at finde den perfekte partner.

”En af de skæveste og mest charmerende kærlighedshistorier, jeg nogensinde har læst. Jeg lo hele vejen igennem,” har Sophie Kinsella udtalt om romanen – og det er jeg helt enig i! Jeg er selv virkelig vild med humoren i Projekt Rosie. Bogen er både sød og sjov på samme tid, og jeg blev helt grebet af den, mens jeg læste den. Først havde jeg lånt Projekt Rosie på det lokale bibliotek, men jeg blev så glad for bogen, at jeg blev nødt til at have et eksemplar stående på min bogreol. Nu ejer jeg selv den fine bog, og jeg glæder mig allerede til at genlæse den snart. Jeg kan slet ikke anbefale den nok.

God læselyst! <3

Mie Kristiansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Mizzepii.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address