PROJEKT ROSIE kåret som årets bedste sommerbog

Over 700 læsere fra det engelske læsefællesskab lovereading.co.uk har stemt på deres yndlingsbog fra de seneste to år for at finde frem til den ultimative sommerbog. Nu er vinderen af afstemningen fundet, og det blev Projekt Rosie af Graeme Simsion, der løb af med sejren. Projekt Rosie er dermed læsernes solide favorit til strandlæsningen – og det er også helt forståeligt, for bogen er både morsom, rørende, finurlig og romantisk.

Så hvis du mangler en bog at læse på stranden, i bilen, på flyet eller i hængekøjen, er Projekt Rosie det perfekte valg. Læserne har talt: det er den dejligste sommerbog.

 

9788711383964“En af de skæveste og mest charmerende kærlighedshistorier, jeg nogensinde har læst. Jeg lo hele vejen igennem.” – Sophie Kinsella

Projekt rosie handler om Professoren Don Tillman, som snart skal giftes. Han ved bare ikke med hvem …

Det problem skal “Projekt Kone” hjælpe med at løse. Don har udformet et 16-siders langt spørgeskema for at finde den perfekte partner. Hun skal helt sikkert ikke være ryger, drikke alkohol eller komme for sent til aftaler.

Rosie Jarman gør alle disse ting. Hun har også temperament, er smuk og intelligent. Og hun er selv i gang med en eftersøgning, efter sin biologiske far – en eftersøgning, som Don, der er professor i genetik, måske kan hjælpe hende med.

“Projekt Kone” lærer Don en række uventede ting: at længden på en øreflip ikke er fyldestgørende parameter for seksuel tiltrækning, og at det ikke nødvendigvis giver mening at spise hummer hver tirsdag. Og vigtigst af alt – at man ikke nødvendigvis selv finder kærligheden – den finder en.

 

 

Læs mere om afstemningen her og se de andre bøger på læsernes top 10.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address