PEGASUS – Bør læses med Kleenex!

2-
Jeg har haft fornøjelsen af at læse den nye bog fra Danielle Steel, som hedder Pegasus. Jeg elsker Danielle Steels skrivestil. Hun skriver altid gode og rørende romaner. Pegasus er ingen undtagelse.
Pegasus er et historisk familiedrama, som udspiller sig under Anden Verdenskrig. Vi hører om Nicolas og Alex, som har været bedste venner så længe, de kan huske. De lever fredeligt i Tyskland og har begge et skønt liv. Lige indtil Nicolas’ families sikkerhed bliver truet, og de må flygte ud af landet …
Nicolas og hans sønner flygter til Amerika og med sig i bagagen har de otte fuldblodsheste, hvoraf to af dem er lipizzanere – og med disse heste sikrer Nicolas sig et job hos et cirkus, hvor han og familien nu er i sikkerhed for en tid.
Krigsårene bliver værre. Både Alex og Nicolas må kæmpe med livet, tragedier og en masse udfordringer. Mon der er håb forude? Kommer de til at ses igen?
3- 1-
Jeg elsker historiske bøger som Pegasus. Det er virkelig en rørende fortælling. Jeg måtte endda fælde en tåre hist og her, mens jeg læste bogen. Jeg kunne slet ikke lade være med at blive revet med af de dramatiske skæbner under Anden Verdenskrig, og Danielle Steel fortæller dem så godt.
Pegasus er en bog, som sagtens kan genlæses. Jeg skal nok bare lige huske at købe Kleenex næste gang.

Mie Kristiansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Mizzepii.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address