Paranormal romance: Kærlighed mellem mennesker, vampyrer, hekse og engle

Lige siden jeg læste Twilight – Tusmørke for første gang, har jeg været besat af paranormal romance. Paranormal romance er bøger om kærlighed, der opstår mellem mennesker og overnaturlige væsener såsom hekse, vampyrer, varulve, engle og dæmoner. Genren er en blanding af fantasy og klassiske kærlighedshistorier, og har al kærlighedensromanens sødme sammen med alle fantasy-genrens mysterier. Det er en spændende, rørende og medrivende genre.

twilight
Har du ikke læst Stephanie Meyers Twilight-serie endnu, kan jeg varmt anbefale dig at gøre det. Historien om den stædige Bella Swan og den hjerteløst smukke vampyr Edward Cullen er en milepæl inden for paranormal romance, og bogen har allerede fået læsere over hele verden til at sukke, smile og længdes efter mere.

Twilight-serien består af fire bøger, som alle er blevet filmatiseret. Både film og bøger er magiske oplevelser, der kan få ethvert pigehjerte til at banke. Det er en kærlighedshistorie af den helt særlige slags, og den vil efterlade dig helt målløs.

 

 

heksenat

Hvis du elskede Twilight og leder efter endnu en bog med vampyrkærlighed, er Heksenat af Deborah Harkness det oplagte valg. Heksenat er første del af en trilogi, hvoraf anden bog i serien hedder Nattens skygge.

Heksenat handler om Diane Bishop, som kommer fra en storslået hekseslægt. Diane er historieforsker, og da hun en dag læser på biblioteket, støder hun på et mærkeligt manuskript, der vil forandre hele hendes liv. Mange andre væsener er nemlig på jagt efter det selvsamme manuskript – deriblandt vampyren Matthew Clairmont.
Selvom det strider imod alle regler, bliver Diane tiltrukket af den smukke, charmerende Matthew. Ganske langsomt begynder en forbudt kærlighed at spire mellem Diane og Matthew – en umulig kærlighed mellem en heks og en vampyr.

 

beautifulcreatures

Beautiful Creatures – Stormvind af Kami Garcia & Margaret Stohl handler ikke om vampyrer, men derimod om magi og forudbestemt kærlighed. Bogens hovedperson, Ethan, bliver ved med at drømme om en pige, som han aldrig har mødt før. En dag står pigen fra Ethans drømme i hans skoleklasse og bliver introduceret som Lena Duchannes. Lena er tilflytter til byen, ny på skolen og selvom Ethan aldrig har mødt hende før, ved han, at hun er pigen fra hans drømme.
Der opstår en særlig forbindelse mellem Ethan og Lena, som Ethan slet ikke kan modstå. Selvom Lena er mystisk og afvisende, bor i byens spøgelseshus og bliver ved med at tale om en forbandelse, kan Ethan ikke holde sig fra hende.

Beautiful Creatures  er en serie på fire bøger, hvoraf den første blev filmatiseret sidste år. Det er en fantastisk bogserie for alle de, der elsker gamle forbandelser, mysterier og ægte kærlighed.

Angel
Er du hverken til vampyrer eller hekse, kan du også læse om dramatisk kærlighed mellem engle og englejægere. Det er i hvert fald, hvad Angel – Flugt af L. A. Weatherly handler om. Bogen er første del af en trilogi, og handler om den unge pige Willow der er halvt engel, og som kan se frem og tilbage i tiden. Englejægeren Alex kommer en dag på sporet af Willow, og da de begge bliver jaget på flugt, indser de, at de har brug for hinanden til at overleve.

Angel – Flugt er en fantastisk paranormal romance fyldt med spænding, overnaturlige væsener og ægte kærlighed.

 

 

 

Læser du paranormal romance? Hvilken bog fra genren holder du allermest af?Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address