Nye Danielle Steel-romaner i 2016

Også læsere af Danielle Steel kan med god grund se frem til 2016. Allerede i løbet af foråret udkommer to fantastiske romaner af den elskede forfatterinde. Og vi glæder os til at dele dem med jer.

 

Grib dagen

 

9788711469361

 

Grib dagen handler om Stephanie Adams, som er en hengiven, hjemmegående husmor, men bliver kun hos sin mand for deres børns skyld, så da hendes mand pludseligt dør, står alle døre åbne. På trods af hendes børns sorg og hendes egne modstridende følelser, prøver Stephanie at komme videre men har svært ved at finde sig selv som et uafhængigt individ efter at have ofret sig selv for andre i flere år.

En spontan tur fører Stephanie til Las Vegas og Grand Canyon, og et tilfældigt møde gør, at hendes liv ændrer sig for evigt. Hun møder countrystjernen Chase Taylor, som åbner sin verden for hende. Hun er ikke længere den samme kvinde og lever et helt nyt liv.

GRIB DAGEN beskriver på strålende vis chokket ved et pludseligt tab og den frihed, det kan føre med sig, når der vendes op og ned på en kvindes liv – og hvorledes hun langsomt lærer at gribe dagen.

Bogen udkommer d. 14. januar. Forudbestil den og læs mere her.


 

 

Et nyt liv

9788711513101

 

I Et nyt liv kolliderer to liv med hinanden. Efter Marshall Everett og Ariana Gregorys mødes, bliver deres liv aldrig det samme igen.

Marshall har netop overlevet den sværeste mission i sit job som hemmelig agent for der amerikanske narkopoliti. Han beslutter at lægge den farlige tilværelse bag sig og tager til Paris for at finde fred. Arianas far er amerikansk ambassadør i Argentina, og derfor er hendes liv altid i fare. Efter en voldsom episode tager hun til Paris for at komme sig, og her møder hun Marshall. Men Ariana er stadig i fare, og sammen med Marshall må de begge kæmpe for at overleve …

Bogen udkommer d. 12. april.

 

 Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address