Ny Danielle Steel-roman: DEN FORTABTE SØN

Alle kender Danielle Steel. Hun er ikke blot en produktiv forfatter og skribent – hendes navn er et globalt brand, og hendes bøger er altid garanti for en rørende læseoplevelse. Danielle Steel er en kæmpesucces, og hun har skrevet over 90 romaner, der er blevet udgivet i 28 lande og trykt i mere end 600 eksemplarer. Læsere over hele verden elsker Danielle Steels smukke fortællinger om kærlighed, skæbne og familie.

D. 15. september udkommer endnu en Danielle Steel-roman på dansk. Den fortabte søn er en tankevækkende historie om to tvillingebrødre, hvis veje skilles i vrede. Da de to brødre mødes igen tyve år senere, er alt mellem dem forandret, og der kommer hemmeligheder frem, der truer med at ændre deres liv for altid.

Den fortabte søn er en klassisk Danielle Steel-roman, fyldt med drama, romantik og mistro. Den er afgjort værd at glæde sig!

Hvis du heller ikke kan vente med at læse Den fortabte søn, kan du allerede nu læse de første 30 sider i en læseprøve her.

9788711459386

Tvillingerne, Peter og Michael McDowell, er meget forskellige og bliver allerede som børn bitre fjender. Som voksen forlader Peter den fredfulde by, de er vokset op i, og bliver en succesfuld investeringsrådgiver, mens Michael bliver en respekteret læge, en hengiven familiefar og er byens hjørnesten.

Da børsmarkedet krakker tyve år senere, bliver Peter arbejdsløs, og han har ikke andet valg en at vende tilbage til sin barndomsby, og flytte ind i det lille hus ved søen, som han har arvet efter sine forældre.

Først er brødrenes genforening øm og oprigtig, men da Peter en dag grubler over sin mors journaler, opdager han en hemmelighed og panikken vælder op i ham, da erkendelsen sætter ind. Hvem er hans bror? Er hans facade ægte eller ligger der noget forfærdeligt bag? Hans opdagelse vil ændre både brødrene og deres familiers liv for altid.

Den fortabte søn er en medrivende roman om mistanke, svigt og forløsning fyldt med komplekse karakterer.

 

 

Er du vild med Danielle Steel? Læs om romanen Pegasus her eller læs om en ægte Danielle Steel-fan her.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address