Mit møde med Sophie Kinsella

Med Sophie Kinsellas nyeste bog under armen ankom jeg til årets BogForum. Jeg havde en enorm glæde i mig. Tænk at komme til bogmesse og så se alle de forskellige universer, der var over det hele. Det var et rent paradis.

1- 3-

Da Sophie Kinsella skulle til at signere sin nyeste bog Shopaholic stiler mod stjernerne, stod jeg allerede i den mega lange kø. Vi var en masse mennesker fyldt med glæde og spænding, fordi vi vidste, at vi lige om lidt stod overfor selveste Sophie Kinsella. Det var helt ubeskriveligt. Da det blev min tur til at stå foran hende, havde jeg 100.000 (hvis ikke flere) sommerfugle i min mave. Jeg smilte, sagde mit navn og gav hende så min bog, som hun skulle signere. Hun var sød og helt nede på jorden. Hun tog sig tid og spurgte bl.a. om, hvordan man egentlig udtalte mit navn. Vi grinte begge og fik os et lille ”Mie & Sophie Kinsella moment” ;)

Sophie Kinsella er virkelig en sød og smuk forfatter. Jeg er virkelig glad for at have mødt hende.

Nu vil jeg sætte mig til rette i sofaen med et varmt tæppe over mig, en kop varm kakao, søde skumfiduser, og så begive mig ind i Sophie Kinsella’s nyeste bog Shopaholic stiler mod stjernerne. Det er ægte #KinsellaKærlighed.

Mie Kristiansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Mizzepii.

4-Et svar til “Mit møde med Sophie Kinsella”

  1. […] Jeg har skrevet et gæsteindlæg hos LOVEBOOKS. Overskriften på gæsteindlægget er: “Mit møde med Sophie Kinsella”. Jeg kan afsløre, at det handler lidt om en masse sommerfugle du kan læse indlægget lige her. […]

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address