Min reaktion på SOM STJERNERNE STÅR -læseprøven

For nylig vågnede jeg op til en dejlig mail fra LOVEBOOKS. Mailen indeholdt en gratis læseprøve af Som stjernerne står af Cora Carmack. Det var jo en dejlig ting at vågne til – en læseprøve er jo altid lækkert, så jeg gik i gang med læsningen med det samme.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente af bogen, men jeg vidste, at den handler om en pige, hendes underviser og om kærlighed. Derudover havde jeg hørt, at den skulle være sjov, sød og sexet. Jeg havde ikke forventet, at bogens handling ville udfolde sig så hurtigt, så jeg allerede ville opleve lidt af det hele i læseprøven.

Men det var nu meget godt for

1. Det er rart, når tingene ikke bliver trukket i langdrag og

2. Så nåede vi, at møde Garrick, som jeg går ud fra er læreren, i læseprøven!

Vi starter ud sammen med Bliss, vores hovedperson, og Kelsey hendes veninde. Kelsey og Bliss virker som et sjovt og underholdende makkerpar. Kelsey anklager Bliss for at tænke for meget, og Bliss lader til at synes, Kelsey tænker for lidt – og mig? Ja, jeg glæder mig til at se mere til de to. Pigerne gør sig så klar – den ene villigt og den anden mere modvilligt – til en bytur, efter Bliss har fortalt Kelsey, at hun er jomfru. Det skal der laves om på, så de skal i byen.

Efter et par tequila shots, whisky og cola og meget få mandlige muligheder – og dog – støder Bliss ind i en fyr på vej til toilettet. Han sidder og læser, og Bliss fortæller ham, at han nok bør flytte sig mere frem i lokalet, hvis han vil score – for hvem læser Shakespeare på en bar, hvis ikke det er for at score?

Det viser sig, at det gør Garrick, der venter på en låsesmed. Han lægger bogen fra sig, og de begynder at snakke om Shakespeare og flirte på samme tid, og Garrick indrømmer, at han faktisk ikke kan lide Shakespeare ret meget (Det er strike one i min bog… Men mon ikke han har nogle andre kvaliteter at byde på? Derudover finder jeg det ret morsomt, at en ved navn Garrick ikke bryder sig om Shakespeare, når en David Garrick i 1756 byggede et tempel til Shakespeare).

Gnisterne flyver i mellem dem, og idet de kysser, stopper Bliss med at tænke – alt undtagen ham smelter væk, og det føles godt! Inden længe har hun foreslået, at de begge tager hjem til ham og venter på låsesmeden. Og jeg glæder mig til at læse, hvad der sker!

 

Har du læst læseprøven? Ellers find den her.

Nina Sanderhoff Hansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS.


 

Som stjernerne står af Cora Carmack

stjernernestår

Kontrolfreaken Bliss Edwards er 22 år og snart færdig på college. Hun er glad for sit liv, hun er omgivet af gode venner, og hun har tjek på tingene. Der er bare én lille detalje: Hun har aldrig været i seng med en fyr.

En aften beslutter hun sig derfor for få det overstået med et one-night-stand. Men hun får i sidste øjeblik kolde fødder og efterlader en flot fremmed alene i sin seng. Og som om det ikke var pinligt nok i sig selv, opdager hun dagen efter, at hendes nye dramalærer er manden, hun efterlod nøgen i sin seng for mindre end otte timer siden …

CORA CARMACK er en amerikansk bestsellerforfatter, opvokset i en lille by i Texas og bosat i New York, hvor hun tilbringer sin tid med at skrive, rejse og bingewatche Netflix. Som stjernerne står er hendes debutroman og den første bog i den populære Losing It-trilogi.

Bogen udkommer den 1. april. Du kan forudbestille den her.



Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address