Maya Banks er tilbage med endnu en læsersucces

h9788711462836Maya Banks er allerede et kendt forfatternavn blandt læsere af hede kærlighedsfortællinger fyldt med spænding og romantik. D. 14. august udgav LOVEBOOKS Maya Banks’ seneste roman Pas på mig, som også er blevet mødt med stor begejstring af Maya Banks’ læserskare. På saxo.com skriver Winnie Jæger i sin brugeranmeldelse, at bogen er “Maya Banks’ bedste bog til dato” og fortsætter begejstret: “Jeg vil anbefale alle med hang til skønne alvorlige mænd, erotik og masser af spænding at læse denne bog.”

Charlotte Alexandersen stemmer også i og skriver på saxo.com, at hun har “læst alle de danske oversættelser af Maya Banks, og den her er noget helt andet, end det der ellers er oversat. Her bevæger man sig ind i det overnaturlige, og det er bestemt spændende.” Hun konkluderer, at Maya Banks har formået at “at skrive en super god spændingsbog krydret med kærlighed og erotik.”

Men det er ikke kun Maya Banks’ trofaste fans, der er begejstrede. Også nye læsere er blevet positivt overraskede over Maya Banks’ medrivende roman. Anna-Luisa Tanggaard kalder sig selv for en “udpræget krimipige”, men fortæller i sin anmeldelse på saxo.com, at ”Pas på mig er svær at lægge fra sig – til gengæld er den meget letlæselig, og jeg sidder lidt tilbage med en følelse af at dén her bog bare vil gøre sig helt perfekt på film! Gys, spænding, kærlighed, eksplosioner, sex – hvad siger i? Det er da den ultimative cocktail til lærredet!”

Annette Hedegaard Jeppesen fortæller i en anmeldelse på LOVEBOOKS’ Facebook-side, at hun ser frem til den næste bog i serien, og at hun “blev fanget af handlingen fra første kapitel, og havde nok læst bogen til ende med det samme, hvis det ikke lige var fordi jeg var på ferie med familien. Jeg skal helt klart læse mere fra denne fantastiske forfatter.”

 Læs mere om Pas på mig her og læs bogens første kapitler i en gratis læseprøve her.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address