Månedens tilbud: Stolthed og fordom

Der findes næppe en større kærlighedsklassiker end Jane Austens Stolthed og fordom. Historien om den stolte Mr. Darcy, der overser den smukke Elizabeth Bennet til et landsbybal er ikonisk, og lægger til grunde for så mange kærlighedsfortællinger om had der bliver til kærlighed.

I juli genudgav vi Stolthed og fordom i en ny smuk indbinding, og i denne måned fejrer vi kærlighedsklassikeren med et skønt tilbud.

I samarbejde med Liveboox præsenterer vi nemlig Jane Austens romantiske kærlighedsklassiker Stolthed og fordom som månedens bog i september. Stolthed og fordom er en tidsløs kærlighedshistorie fyldt med humor og gammeldags romantik i klassisk Austen-stil. Du kan finde bogen på Liveboox til 50 kr. her.

 


 

månedenstilbud

Stolthed og fordom fortæller historien om mr. og mrs. Bennets fem ugifte døtre, i tiden efter de to rige ungkarle mr. Darcy og mr. Bingley er flyttet til.

Da den næstældste datter Elizabeth møder mr. Darcy, synes hun, at han er både arrogant og indbildsk. Og da hun opdager, at han har stukket en kæp i hjulet for hendes søster Janes kærlighed til hans ven Bingley, vokser hendes modvilje til direkte afsky.

Men hvad hun ikke ved er, at mr. Darcy meget mod sin vilje er blevet betaget af hende og hendes kvikke tunge, og at denne betagelse er ved at udvikle sig til en alvorlig forelskelse.

Stolthed og fordom er en af verdenslitteraturens største kærlighedsromaner og en gnistrende satire over sladder og snobbethed i samtidens engelske middelklasse, hvor en mors eneste ambition var at få afsat sine døtre så fordelagtigt som muligt.

 Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address