Månedens tilbud: Læserne i Broken Wheel anbefaler #ReadBrokenWheel

Læserne i Broken Wheel anbefaler af Katarina Bivald er en historie, der handler om kærlighed og om bøger. Den unge Sara rejser fra Sverige til Broken Wheel i Iowa for at besøge sin penneven, den ældre Amy, som hun har skrevet med i lang tid. Men da Sara ankommer til Broken Wheel er Amy død, og Sara aner ikke, hvad hun skal stille op. Heldigvis er Broken Wheel en livlig, lille by fyldt med dejlige mennesker, gode bøger og ventende kærlighed …

Hvis du har brug for en smule solskin midt i januars gråvejr, så er Katarina Bivalds feel-good roman det helt rigtige valg. I øjeblikket kan du desuden deltage i vores read-along og læse bogen sammen med andre læsere via hashtagget #ReadBrokenWheel @lovebooksdk på Instagram og Facebook.

Har du ikke bogen, behøver du ikke at fortvivle. I samarbejde med Liveboox tilbyder vi nemlig et gratis eksemplar af den vidunderlige bog, når du opretter dig som bruger på Liveboox. Tilbuddet gælder til og med d. 31. februar 2015. Du kan se tilbuddet og oprette dig her.

Rigtig god fornøjelse!

Læserne i Broken Wheel anbefalerSkriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address