Månedens tilbud: I MÅNENS SKÆR af Patti Callahan Henry

månedenstilbudmaj

Den første kærlighed er altid noget særligt, er den ikke? Ens første kys er et minde, man fortæller igen og igen, og den første person man sådan rigtigt forelskede sig i, er en person, man aldrig vil glemme.

På engelsk bruger man udtrykket “the one that got away” til at beskrive ens første store kærlighed, som man var sikker på, man skulle være sammen med for evigt – men som alligevel ikke varede ved. En der slap væk og som man stadig sommetider husker på, med sætningen: “hvad nu hvis …” i sine tanker.

Patti Callahan Henrys romantiske og rørende fortælling I månens skær handler om en kvinde, der både er lykkeligt gift og har børn. Hun lever et dejligt og tilfredsstillende liv – lige indtil hun atter bliver konfronteret med den første mand, hun nogensinde elskede. Gensynet med hendes første kærlighed får hende til at genopleve de lykkelige minder, som hun troede, hun havde glemt …

I månens skær er en smuk fortælling om den første svære kærlighed, der bliver ved med at være svær. Det er en fortælling om en kvinde, der må tage et svært valg mellem sin fortid og sin nutid, og det er et følsomt tilbageblik, som vi nok alle kan relatere til. For hvad ville man gøre, hvis den person man aldrig helt kunne glemme, pludselig gik en i møde med åbne arme? Det er et svært spørgsmål og grundlaget for en fantastisk kærlighedshistorie.

I samarbejde med Liveboox præsenterer vi Patti Callahan Henrys kærlighedsroman I månens skær som månedens tilbud i maj. Du kan finde bogen på Liveboox med 50% rabat her.

Rigtig god fornøjelse!Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address