Månedens tilbud: HEKSENAT af Deborah Harkness

Deborah Harkness har skrevet en fantastisk trilogi fyldt med spænding, romantik og overnaturlige væsener. Næste år udkommer den tredje og sidste bog i serien, og hvis gerne vil være helt klar til udgivelsen, kan du lige nu spare op til 70% på Heksenat, som er den første bog i serien.

Tilbuddet er lavet i samarbejde med Liveboox, og du kan Heksenat som e-bog for blot 21 kr. eller købe den som lydbog for 139 kr.  her.

heksenat

Heksenat handler om historikeren Diana Bishop, som er af hekseslægt. Da hun en dag tilfældigt falder over et magisk manuskript på biblioteket, tiltrækker hun sig stor opmærksomhed fra andre væsener. Deriblandt vampyren Matthew Clairmont, som forsker i genetik.

Meget imod sin vilje bliver Diana tiltrukket af Matthew, men et forhold mellem en heks og en vampyr er ikke problemfrit – især ikke da deres forhold strider mod en gammel pagt, som skal sikre ro og afstand mellem arterne og undgå at tiltrække sig opmærksomhed fra menneskerne. I takt med at Dianas magiske evner vokser, står det klart, at nogen vil hende til livs, og sammen med Matthew forsøger hun at finde ud af, hvad manuskriptet indeholder af hemmeligheder …

Bogen er perfekt læsning for dig, der er vild med vampyrer og uimodståelig romantik.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address