Månedens tilbud: FOR EVIGT OG ALTID af Danielle Steel

Danielle Steel er kendt for sine smukke skæbnefortællinger om kærlighed, familieliv og svære valg. Danielle Steel udgiver årligt 3-4 nye romaner, og hun er blandt en af verdens mest succesfulde nulevende forfattere. Hendes romaner er blevet oversat til over 28 sprog, og hendes navn er et globalt brand, som vækker genkendelse hos både fans og nye læsere.

Hvis man elsker rørende historier og romantik, kan man aldrig gå galt med Danielle Steel. Og derfor er vi stolte af at kunne præsentere For evigt og altid som månedens bog i juni. I samarbejde med Liveboox tilbyder vi 50% rabat på den skønne bog. Find tilbuddet på Liveboox her.

 

månedenstilbud1975: I New York finder den unge, lovende advokat Bill sit livs kærlighed, da han første gang ser den smukke modestylist Jenny på en fotooptagelse foran Plaza Hotel. De er sikre på, at det er skæbnebestemt, at de skal være sammen, og selv om de oplever meget modgang i løbet af deres ægteskab, er de uadskillelige. Da Bill beslutter at blive præst og får tilbudt job i det landlige Wyoming, støtter Jenny trofast sin mand og sætter sin egen karriere i modebranchen på hold.

2013: I en lille by i Pennsylvania sidder en ung kvinde, Lillibet, og skriver en roman i stearinlysets skær. Hun er født og opvokset i amish-samfundet, og hendes strenge far må ikke opdage det, så hun får hjælp til at sende manuskriptet ind til et forlag. Robert arbejder som selvstændig forlægger på Manhattan og leder efter den næste store bestseller. Da manuskriptet ender i hans hænder, forelsker han sig først i bogen og dernæst i kvinden, som har skrevet den.

De to usædvanlige forhold bliver langsomt og overraskende vævet ind i hinanden. Danielle Steel har endnu engang skrevet en hjerteskærende roman om håb, mod og den store grænseløse kærlighedSkriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address