Månedens tilbud: EMMA af Jane Austen

Her på LOVEBOOKS-redaktionen kan vi slet ikke få nok af Jane Austen. Vi elsker hendes tidsløse kærlighedshistorier, der fører os tilbage til 1800-tallets elegance med bejlere, skjulte komplimenter og dybe suk. I sidste måned genudgav vi Stolthed og fordom i en ny smuk indbindning, til næste år udgiver vi en matchende version af Fornuft og følelse, og i denne måned fejrer vi Jane Austen med et skønt tilbud.

I samarbejde med Liveboox præsenterer vi nemlig Jane Austens romantiske kærlighedsklassiker Emma som månedens bog i august. Emma er en beretning om en ung priviligeret pige, der lever i 1800-tallets England. Det er en fortælling, om hvordan hjertet kan narre en, og kærligheden kan dukke op der, hvor man allermindst venter det. Du kan finde bogen på Liveboox til 38 kr. her.

månedenstilbud
Emma er den yngste datter af mr. Woodhouse, og da hendes mor er død og hendes søster gift og flyttet, er hun førstedame på familieejendommen Hartfield i Surrey. En position hun finder er både naturlig og fortjent, omgivet som hun er af kærlige venner og en elskelig og hypokondrisk far.

Da Emma er fuldt ud tilfreds med sit liv og i øvrigt mener, at hun har evnen, påtager hun sig rollen som Kirsten Giftkniv og forsøger med større eller mindre held at føre folk fra sin omgangskreds sammen.

Trods sin intelligens er Emma ikke altid lige heldig, hvilket hendes veninde Harriet får at føle. Hendes eneste kritiker, mr. Knightley, prøver ihærdigt at råde sin veninde, men Emma er egenrådig og stædig. Og hvis hun ikke passer på, kan hun let forspilde sine egne chancer…

 

Elsker du også Jane Austen? Tag et kig på den smukke udgave af Stolthed og fordom her.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address