LOVEBOOKS på BogForum

I weekenden løb årets største begivenhed for bogelskere og læseheste af stablen, og Bella Centret i København blev for en kort stund forvandlet til et mødested for læsere, forfattere og forlag. Årets BogForum var større end nogensinde før, og LOVEBOOKS var selvfølgelig også til stede.

Bevæbnet med hjerteballoner og godteposer uddelte vi lyserøde bolscher og postkort, og undervejs snakkede vi med alskens læsere om yndlingsromaner og kærlighedshistorier. Vi stod sjældent stille, og ofte fløj de pinke og lyserøde balloner bag os i en farverig sværm, når vi vandrede rundt på de snævre gange mellem standene.

Og netop ballonerne tiltrak sig megen opmærksomhed. Så meget at både Michael Katz Krefeld, Hassan Preisler og Knud Romer også ønskede sig et lyserødt øjeblik med hjerter og postkort. Det er naturligvis blevet foreviget på billederne nedenfor.

kinsella0
BogForum
Michael Katz Krefeld, Hassan Preisler og Knud Romer går også ind for kærlighed. Eller som vi siger på redaktionen: all he reads is love!

Da lørdagen oprandt, havde vi ikke blot ondt i fødderne  vi havde også sommerfugle i maven. Lørdag var nemlig dagen, hvor den britiske stjerneforfatter Sophie Kinsella gæstede BogForum. Sophie Kinsella er aktuel med Shopaholic stiler mod stjernerne, som LOVEBOOKS i øjeblikket arrangerer en read-along af.

På Lindhardt og Ringhofs stand blev Sophie Kinsella interviewet om sin seneste bog, hvor hun bl.a. fortalte om den kærlighed, der altid er at finde i hendes bøger. Publikum lyttede betaget, og klapsalverne var mange.

u00E6gtekinsellaku00E6rlighed
LOVEBOOKS-redaktionen møder Sophie Kinsella.

Efter Sophie Kinsellas interview havde LOVEBOOKS et helt særligt arrangement i ærmet. Vi havde nemlig inviteret fire bloggere og en heldig konkurrencevinder med op på toppen af Bella Sky til en smuk udsigt, champagne og et møde med Sophie Kinsella.

Aftenen startede, da Sophie Kinsella udbragte en skål i kærlighedens navn, og herefter gik snakken lystigt om netop kærlighedsbøgerne og læserne af dem. “Det er så dejligt endelig at møde nogen, der har lyst til at tale om kærlighedsbøger,” sagde Nena fra bloggen nenaskov.wordpress.com, og det var vi alle enige i. For der findes jo ikke noget bedre end at fordybe sig i en lang samtale om de bøger, der rører os gang på gang.

Lørdag aften fløj således af sted med livlig snak, latter, champagnebobler og klirrende glas. Fem kvinder fik lov til at møde deres store idol, og LOVEBOOKS-redaktionen fik lov til at være vidne til det, som vi elsker allermest. Vi fik nemlig lov til at se, hvordan gode kærlighedsbøger kan starte samtaler og samle mennesker.

kinsella9
Aftenens gæster – Rikke Andrup Jensen fra bloggen andrupsbookshelf, Jannie Lundby som vandt LOVEBOOKS’ konkurrence , Sophie Kinsella, Nena Funk Skov fra bloggen nenaskov, Mette Rou Lund fra Feminas blog og Julie Arndrup fra bloggen thejulesrules.

IMG_4025
Vinderen af LOVEBOOKS’ konkurrence, Jannie Lundby, møder sit store idol.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address