Læserne i Broken Wheel anbefaler: Georges historie

Læserne i broken wheel anbefaler katarina bivald

Noget af det der slog mig efter at have læst Læserne i Broken Wheel anbefaler af Katarina Bivald var, hvor veludviklede birollerne i bogen er, og hvor investeret jeg blev i deres livshistorier. Naturligvis sætter man sig som læser i hovedpersonens sted, og Sara fungerer rigtig godt, fordi enhver læsehest kan genkende lidt af sig selv i Sara og hendes læsekærlighed – vi er Sara, og Sara er os.

Men det der interesserede mig mest under læsningen var ikke Saras historie, men derimod Georges. Stille, søde, venlige, kejtede og altid hjælpsomme George. George som læser de bøger, der gør ham glad – hvem har ikke undertrykt et grin under en roman af Sophie Kinsella? – George der er så ked af, at han ikke kan hjælpe med at bage, at han i stedet beslutter sig for at gøre en hel lejlighed ren, fordi dét kan han da finde ud af. George der savner sin datter så ufattelig meget og bare gerne vil være hendes far.

Nogle af de øjeblikke jeg synes var sødest i Læserne i Broken Wheel anbefaler, involverede George:

  • Da de andre sender ham i boghandlen efter Proos – eller var det Proot?
  • Da han gør rent for Claire, og hun indrømmer, at det er det sødeste, nogen nogensinde har gjort for hende.
  • Da Sophy konspiratorisk kalder ham far.
  • Og da Sophy sætter sig ved siden af ham på kirkebænken til sidst.

Jeg må indrømme, at jeg faktisk tror, at Georges happy ending var vigtigere for mig end Saras. Jeg havde været helt knust, hvis ikke Sophy var dukket op til sidst. Det jeg synes allermest om ved Georges historie og udvikling er, hvordan en kærlighed, der ikke er romantisk, bliver givet betydning. Mange bøger handler om romantisk kærlighed, og det er fantastisk, men jeg blev så rørt af at læse om George og kærligheden fra far til datter.

Hvor er det rart, at der findes bøger som Læserne i Broken Wheel anbefaler, der hylder alle former for kærlighed!    Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address