Læserne i Broken Wheel anbefaler af Katarina Bivald

Læserne i Broken Wheel anbefaler af Katarina Bivald udgivet ved Lindhardt og Ringhof.

læserne i broken wheel anbefaler

Sara fra Sverige er en pige med en stor passion for bøger. Hun arbejder i en boghandel, og når hun ikke vejleder andre i, hvad de skal læse, så læser hun selv. Saras familie forstår hende ikke, og hun har ikke en stor vennekreds. Hun lever i de bøger hun læser, og hun føler sig tættere på bøgernes karakterer, end de mennesker hun omgiver sig med i sit virkelig liv. Med undtagelse af den søde Amy, som er Saras 75-årige penneven. I brevene skriver de om alt mellem himmel og jord, og især deres kærlighed til bøger gennemsyrer deres korrespondance. Amy fortæller Sara om hendes lille hjemby, Broken Wheel i Iowa, hvor hun har boet hele sit liv. I et af sine breve inviterer Amy Sara til at komme på besøg i Iowa. Et tilbud som falder i god jord, da den boghandel hvor Sara arbejder i Sverige lukker, og Sara derfor står uden job. Bogen starter med Saras ankomst til et eventyr, hun med garanti ikke havde forudset.

I historien bliver vi præsenteret for en farverig palet af folk fra Broken Wheel. Alle byens beboere er forbundet med hinanden, som man typisk hører, at folk i små byer er, og de får alle indflydelse på Saras besøg.

Katarina Bivald formår at skitsere hver karakter med tydelige træk, og det er en kvalitet, jeg sætter meget højt. Jeg sidder i hvert fald tilbage med et tydeligt billede af den lille by, selvom den er så langt væk fra den hverdag, jeg selv har – men alligevel så tæt på alle menneskers udvikling i livet. Alle kommer til et punkt hvor de skal turde springe, og det omfavnes utrolig godt i denne historie.

Jeg ligger ikke skjul på, at jeg er en chick-lit pige, der elsker forfattere som Marian Keys og Sophie Kinsella. Netop derfor falder denne bog også lige i min smag. Jeg er meget begejstret – så meget at jeg får lyst til at læse bogen igen lige med det samme. Det er en af de bøger, hvor jeg læser og læser for at få det hele med, men når jeg så har vendt sidste side, ville jeg ønske, at jeg havde taget den med ro for stadig at have sider tilbage. Jeg ved at en bog har været god, når jeg rammes af sorg ved slutningen. Ikke over historiens gang, men over at der ikke er flere sider. Det gjorde jeg denne gang!

Læserne i Broken Wheel anbefaler er en romantisk fortælling med en lykkelig slutning. Bogen er perfekt til de stunder, hvor man har brug for at koble fra, uden at læsningen bliver alt for udfordrende. Det er en bog, man sagtens kan læse i et stræk, men som man også kan komme til og fra f.eks. i forbindelse med en strandtur eller en togtur. Læserne i Broken Wheel anbefaler er bog, som jeg synes alle chick-lit piger skal læse!

Katarina Bivald

Nena Funk Skov er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Nenaskov.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address