Læs om bloggerne

På vores gæsteblog er det læserne, der har ordet. Indholdet leveres af frivillige bloggere, hvis hjerter banker for gode kærlighedshistorier. Her kan du læse mere om dem og lære dem lidt bedre at kende.

Ønsker du selv at blive gæsteblogger eller anmelder for LOVEBOOKS, kan du sende en mail til lovebooks@lrforlag.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvilke genrer du læser og hvilken slags indlæg, du brænder for at skrive.

nena

Nena Funk Skov er mor, hustru og lærerstuderende og har en drøm om at skrive sin egen roman en dag. Hun lever i nuet men elsker også at gemme sig i en læsekrog med en sød og levende historie.

Nena blogger til daglig på bloggen nenaskov.wordpress.com, hvor du både kan læse om bøger og om hverdagsliv.

 

 

 

 

Skærmbillede 2014-11-10 kl. 08.38.26

Rikke Andrup Jensen beskriver sig selv som en håbløs romantiker. Hun elsker at læse chick-lit og kærlighedsromaner, men især den erotiske genre har stjålet hendes hjerte.

Rikke blogger til daglig på andrupsbookshelf.wordpress.com, hvor hun deler alle sine tanker omkring litteratur.

 

 

 

 

 

 

gizmo

Anne-Mette Højbjerg interesserer sig meget for make-up, kreativitet, grafik, Wicca og fotografering. Hun elsker at læse gode, tykke bøger og har en særlig interesse for paranormal romance og mystik.

Anne-Mette blogger til daglig på bloggen giz-blog.dk og har desuden en YouTube-kanal, hvor hun laver videoblogs, som du kan se her. 

 

 

 

 

 

10421214_10152776449030851_6856686081883765128_n
Mie Kristiansen er en 25 årig pædagog studerende fra København. Hun er vild med følelsen og duften af at åbne en helt ny bog. En ny stemning. Et nyt univers.
Hun elsker bl.a. at læse chick-lit, kærlighedsromaner og dejlige søde, filosofiske historier.

Mie blogger til daglig på mizzepii.dk, hvor hun deler hverdagsøjeblikke og fortæller om de bøger, som hun læser.

 

 

 

kirstine

 

Kirstine Sø Dieckmann er litteraturstuderende i Århus. Hun læser stort set alt, hvad der fanger hendes interesse, men forelsker sig oftest i bøger med fantasy/science fiction elementer eller et smukt, lyrisk sprog.

Kirstine skriver selv tekster og digte, som du kan læse på redbubble.com/people/cur

 

 

 

 

 

Skærmbillede 2014-12-16 kl. 09.44.46
Nina Sanderhoff Hansen, der har læst Engelsk ved Aarhus Universitet, har altid elsket en god historie. Hvis ikke hun er på jagt efter en ny historie, er det fordi, hun er vendt tilbage til en gammel kending – det er jo lidt som en gammel ven. Blandt Ninas mange favoritter er Jane Austen, Meg Cabot, Sophie Kinsella, J.K. Rowling, J.R.R. Tolkien og Shakespeare.
 

 

 

Mig

Rikke Uldall-Ekman er  18 år gammel og går i 3.g på Slagelse Gymnasium med musik på A-niveau.  Hun elsker fart over feltet, men nyder også at tage sig tid en god bog i ny og næ. Hun læser for det meste ungdomsbøger, men bevæger sig bredt inde for denne genre og læser både dystopier, nutidige og romance bøger.

Til daglig kan du følge Rikke på Instagram under brugernavnet @booknerdis, hvor hun uploader pæne billeder af sin enorme bogsamling og anbefaler bøger.

 

 

 

Skærmbillede 2014-11-10 kl. 08.41.46
Irene Jensen studerer Informationsvidenskab og Kulturformidling og er bosat i Aalborg. Bøgerne fylder meget i hendes hverdag, og hun læser næsten alle genrer, men holder særligt af chick-lit, science-fiction og dystopier.

Til daglig blogger Irene om bøger på boghunden.dk. Bloggen har hun haft i næsten to år,  og den er fyldt med boganmeldelser af al slags litteratur.Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address