Læs de første tre kapitler af PAS PÅ MIG af Maya Banks

Er du også træt af de danske sommervejr? Og mangler du måske en hed bog, der vil bringe varmen frem i dine kinder, selvom det regner udenfor? Så er vi glade for at præsentere en ny kærlighedsroman af Maya Banks – lige i tide til sensommerlæsningen. Pas på mig er en kærlighedsfortælling fyldt med suspense, romantik og uimodståelige karakterer, som vil få dit hjerte til at banke lidt hurtigere …

Pas på mig udkommer d. 14. august, og du kan allerede nu læse de første tre kapitler i en gratis læseprøve. Find læseprøven her.

 

Pas på mig er historien om Caleb og Ramie, der mødes under usandsynlige omstændigheder …h9788711462836

Da Caleb Devereauxs lillesøster bliver kidnappet, bliver den rige og magtfulde Deveraux-familie nødt til at lede efter hjælp. I sin desperation opsøger Caleb en smuk kvinde, der kan se de ting, der er usynlige for andre. Ramie sætter sit liv på spil for at redde Calebs søster – og et nervepirrende, erotisk og farligt eventyr begynder.

MAYA BANKS er en amerikansk bestsellerforfatter kendt for sin evne til at skrive romaner, der emmer af kærlighed og erotik. Maya Banks har skrevet over 50 romaner, hvoraf trilogierne Breathless og Surrender er oversat til dansk. Med Pas på mig er Maya Banks tilbage med en sexet spændingsroman fuld af forførelse, begær og romantik.

Bogbloggeren Jacqueline’s Reads anmelder bogen med følgende ord: “Keep Me Safe was nothing what I expected. It was suspenseful with a paranormal twist and the romance will make any book reader happy”, og bestsellerforfatteren Jaci Burton kalder bogen “Formidabel”. På Goodreads.com skriver en laser om bogen: “I loved this story line, If you are into Romance and a suspense I would certainly suggest you grab this one up. You will not be disappointed at all.”

 Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address