Læs de første tre kapitler af ISLA OG JAGTEN PÅ LYKKE

Anna og det franske kys introducerede os til Anna, der fandt kærligheden i det magiske Paris. I Lola og naboens søn mødte vi Lola, der blev genforenet sin store kærlighed i San Francisco. Snart udkommer Isla og jagten på lykke, som vil føre os på et nyt kærlighedseventyr i selskab med den søde Isla, der er håbløst forelsket i Josh. Deres historie spænder over hele kloden og vil både tage os til New York, Barcelona og tilbage til byen, hvor alting startede – Paris.

Isla og jagten på lykke byder både på et gensyn med de elskede karakterer, Anna, Étienne, Lola og Cricket, men er også begyndelsen på en splinterny kærlighedshistorie. Du kan læse Isla og jagten på lykke, uanset om du kender Stephanie Perkins’ univers eller ej. Isla og jagten på lykke er årets store efterårsromance, og den oplagte bog at varme sig på i den kommende kulde.

Isla og jagten på lykke udkommer d. 1. oktober, men du kan allerede nu læse de første tre kapitler i en gratis læseprøve. Læs dem her.

 


 

ItemImage

I tre år har Isla haft et crush på den indadvendte tegner Josh, som hun går i klasse med på School of America i Paris.

I sommerferien møder hun ham tilfældigt på Manhattan, og romantikken begynder at blomstre. Men i løbet af skoleåret er både hun og Josh dog tvunget til at konfrontere de udfordringer, som alle unge par må gå igennem: familiedrama, usikkerhed omkring ens valg for fremtiden og risikoen for at blive adskilt.

Med New York, Paris og Barcelona som baggrund byder denne søde og fantastiske historie om ægte kærlighed også på et gensyn med de elskede karakterer Anna, Étienne, Lola og Cricket fra bøgerne Anna og det franske kys og Lola og naboens søn.

“Det er svært at forestille sig en mere romantisk fortælling end ISLA OG JAGTEN PÅ LYKKE.” – BOOKPAGE

Forudbestil bogen på SAXO her.

 Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address