Læs de første to kapitler af LOLA OG NABOENS SØN

Er du ved at planlægge hvilke bøger, du skal tilbringe de kommende sommerdage med? Og mangler du måske noget sødt læsestof, der kan få dig til at smile, imens solen står højt på himlen? Så behøver du ikke lede længere! Lola og naboens søn af Stephanie Perkins er nemlig den perfekte sommersensation. Det er en bog fyldt med humor, varme og skøn romantik – og så foregår den endda i det smukke San Francisco.

Lola og naboens søn udkommer d. 8. juni, og du kan allerede nu læse de første to kapitler. Det er en sød forsmag på det sommereventyr, der er i vente. Læs dem her.

Lola og naboens søn lovebooks stephanie perkinsLola og naboens søn er en selvstændig fortsættelse på Anna og det franske kys. Bogen er til dig, der ikke kan få nok af Stephanie Perkins univers – men nye læsere kan også starte her, selvom de ikke har læst Anna og det franske kys.

Bogen tager dig med på en rejse til det solskinsrige San Francisco, hvor den unge Lola bor sammen med sine to fædre. Lola er en spirende modedesigner, hendes kæreste er rockmusiker, og hun føler, at hun lever det helt perfekte liv. Men så flytter de berygtede Bell-tvillinger, Calliope og Cricket, tilbage til nabolaget, og en fortid fyldt med smerte og kvaler bliver gravet frem. Cricket er nemlig fyren, der knuste Lolas hjerte to år tidligere …

Lola og naboens søn er akkurat lige så sød, sjov og charmerende som dens forgænger, og læsere af Anna og det franske kys vil ikke blive skuffet. På Goodreads.com skriver en læser om bogen: “Lola made me ache; I went through each moment of impulse, confusion, and agonizing indecision with her. I laughed with her, I certainly cried with her more than I expected to, and I swooned so hard that by the last section I was literally reading standing up because I was FEELING TOO MANY FEELINGS to sit.”Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address