Læs de første to kapitler af AUDREYS VERDEN

kinsellaDer er godt nyt til alle Kinsella-fans, der i årevis har grinet, grædt og hygget sig i selskab med en af Sophie Kinsellas sjove og søde chick-lit romaner. Denne sommer udgiver forlaget Carlsen nemlig Kinsellas første ungdomsbog, der handler om den 14-årige Audrey, der har haft et nervøst sammenbrud. Bogen er alt det, man kan forvente sig af Sophie Kinsella – og mere til. Den er både sød, sjov og tankevækkende.

Audreys verden udkommer d. 17. august – lige i tide til en sen sommerlæsning, men allerede nu kan du læse de to første kapitler lige her. Vi glæder os meget til at følge Audrey og hendes skøre familie på deres eventyr.

 

 

 

This is Sophie Kinsella’s first YA novel and for me it was definitely a success! I laughed so much while reading this, it really was a great read!” – Anmelder på Goodreads.com

 

Audreys%20verden%20COVER

Han siger ikke mere, men jeg kan mærke, at han flytter tommelfingeren ned til min håndflade. Vi er i finger til hånd-kontakt. Og så hånd til hånd-kontakt. Hans hånd griber min, og jeg klemmer tilbage.

14-årige Audrey har haft et nervøst sammenbrud af en slags og gemmer sig nu hjemme hos sin rimeligt skøre familie. Hun tør kun se ud på verden gennem et par store mørke solbriller og et videokamera, som hun bruger til at dokumentere sin familie og deres indbyrdes forhold.
Til moderens indædte fortrydelse er Audreys storebrors helt store passion computerspil, og han har samlet et hold omrkring sig, som skal hjælpe ham med at vinde en vigtig turnering. Et af holdmedlemmerne er Linus, som Audrey langsomt får opbygget først en skrøbelig forbindelse og senere et mere sikkert venskab til. Og efterhånden som venskabet vokser til spirende forelskelse, åbner Audrey lige så forsigtigt op for verden og alle de truende, men også helt vidunderlige ting, som den gemmer på.
Audreys verden er en skør, humoristisk fortælling om familie, første forelskelse, og hvordan man kommer videre, når verden og omgivelser har vist sig svære at håndtere.


Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address